پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۱۹۰۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰
بسته محصولات جایگزین علوفه در راستای تنوع بخشی و کاهش وابستگی به واردات نهاده‌ها از سوی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تدوین شد.
شعار سال: معاون پژوهش و فنآوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اعلام این مطلب به خبرنگار ما گفت: در حوزه نهاده‌هایی مانند علوفه و خوراک دام و طیور که وابستگی بالایی به واردات داریم، محصولات جدیدی را به عنوان جایگزین در نظر گرفته ایم.

ارژنگ جوادی، علوفه‌هایی همچون تریتیکاله، باقالای کم تانن، گیاه سمر، سر طوقه‌های چغندر، ضایعات کارخانجات پسته و سر شاخه‌های نیشکر را از جمله گیاهان علوفه‌ای جایگزین در این بسته برشمرد.

وی اظهار داشت: بسته پیشنهادی محصولات جایگزین علوفه برای خوراک دام و طیور این هفته تحویل وزیر جهاد کشاورزی می‌شود. جوادی ادامه داد: در زیربخش‌های باغبانی و زراعت به ویژه برای گلخانه‌ها و گیاهان روغنی به دنبال تنوع بخشی در محصولات هستیم و بخشی از تحقیقات ما برای امکان سنجی کشت و تولید محصولات جایگزین متناسب با مزیت‌های مناطق خواهد بود.

وی در همین حال از تحول و دگردیسی در حوزه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی همراه با تحولات جهانی خبر داد و گفت: در راستای این تحول، افزایش مشارکت ذی نفعان و تولیدکنندگان را در تحقیقات بخش کشاورزی خواهیم داشت به طوری که آنان از ابتدایی‌ترین مرحله شکل گیری یک پژوهش مانند نیازسنجی تا انتهایی‌ترین مرحله که ارایه دستاورد‌ها به عرصه اجرا است، نقش ایفا می‌کنند.

معاون پژوهش و فنآوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اضافه کرد: به منظور تقویت مشارکت و حضور ذی نفعان و بهره برداران در همه فرایند‌های پژوهشی و فناوری، دستورالعمل‌های موجود بازنگری و پس از اصلاحات اساسی در مهر ماه امسال به واحد‌های تحقیقاتی ابلاغ شد.
 
همکاری مشترک میان واحد‌های تحقیقاتی

وی اذعان داشت: در این دستورالعمل‌ها علاوه بر ضرورت افزایش مشارکت ذی نفعان به جامع نگری در تحقیقات و همکاری مشترک میان واحد‌های تحقیقاتی اشاره شده است.

جوادی، تحقیق و پژوهش برای توسعه را از دیگر جنبه‌های تحول گرایی این سازمان دانست و گفت: پژوهش باید منجر به توسعه شود و از این رو لازم است تحقیقات در بخش کشاورزی، مساله محور و در راستای حل چالش‌ها و اولویت‌های بخش کشاورزی باشد.

وی در توضیحی بیشتر بیان داشت: به معنای دیگر حرکت بخش تحقیقات از دپارتمان محوری به سمت برنامه محوری است و اگر قرار باشد پاسخ به یک سوال را بدهیم، ضروری است تخصص‌های مختلف حول آن موضوع و سوال مورد استفاده قرار گیرد و نتیجه جامع و کامل به وزارت جهاد کشاورزی یا دستگاه سفارش دهنده ارایه شود.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازایلنا، تاریخ انتشار: ۲۲دی ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۰۲۳۰۳۷، ilna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
0
0
چهاد کشاورزی هم در طی این چند سال ظلم زیادی رو به کشاورزی وارد کرده که امید داریم جبران پذیر باشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۳
0
0
وزارت جهاد در ايران مدت هاست كه داره براي كشاورزي و امنيت غذايي مردم در جهت عكس تلاش ميكنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۳
0
0
نهاده هاي دامي در ايران هميشه اوكي و سرجاش بود اصلا مشكلي در اين زمينه نداشتيم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین