پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۳۴۳۰
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۸
وزیر خارجه ایران از پیشنهاد همتای قطری خود درباره گفتگو کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس با ایران استقبال کرد.
شعار سال: جواد ظریف دیروز سه شنبه در فضای مجازی نوشت: ایران از دعوت برادرم محمد بن عبدالرحمن وزیر خارجه قطر برای گفت و گوی فراگیر در منطقه استقبال می‌کند.

وزیر خارجه ایران افزود: همانگونه که همواره تاکید کرده ایم راه حل چالش‌های ما در همکاری برای تشکیل مشترک «منطقه‌ای قوی» قرار دارد: صلح آمیز، باثبات، شکوفا و عاری از هژمونی جهانی و منطقه‌ای.

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر که مدتهاست خواهان برگزاری نشست میان رهبران شش عضو شورای همکاری خلیج فارس و ایران است، در گفتگو با بلومبرگ گفت: دولت وی امیدوار بود که این اتفاق بیفتد و ما هنوز هم معتقدیم که این اتفاق باید بیفتد.

عبدالرحمن آل ثانی در ادامه افزود: این (گفتگو با ایران) تمایلی است که از طرف دیگر کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس به اشتراک گذاشته می‌شود.

وزیر خارجه قطر همچنین گفت که دولت وی پیشنهاد چنین کاری را داده و در حال حاضر از بحث و گفتگو‌های مداوم بین ایران و کره جنوبی برای آزادی یک نفتکش توقیف شده توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اوایل ماه جاری پشتیبانی می‌کند.

مقام ارشد دیپلماسی قطر در مورد گفتگو‌های بالقوه میان آمریکا و ایران نیز گفت: قطر در صورت درخواست طرفین مذاکرات را تسهیل می‌کند و از هرکسی که برای این کار انتخاب شود پشتیبانی خواهد کرد. ما موفقیت را می‌خواهیم، می‌خواهیم شاهد توافق باشیم.

شیخ محمد در ادامه در مورد مذاکرات میان آمریکا و ایران تاکید کرد که هر کجا که باشد، هر کسی که این مذاکره را انجام می‌دهد، ما از آن‌ها حمایت خواهیم کرد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از شبکه‌خبر، تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹، کدخبر: ۸۰۸۵۰۳، irinn.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین