پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۵۳۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵
آموزشیاران نهضت سوادآموزی، صبح امروز، یکشنبه (۱۲بهمن ماه) همزمان با بررسی طرح تعیین تکلیف وضعیت استخدامی خود در مجلس، اجتماع خود را مقابل ساختمان مجلس از سر گرفتند.
شعار سال: برخی آموزشیاران نهضت سوادآموزی از نیرو‌های آموزشی که قبل از سال ۹۲ با آموزش و پرورش همکاری کرده‌اند، می‌گویند: در ادامه جلسه اول بهمن ماه سال جاری نمایندگان مجلس در بررسی طرح تعیین تکلیف وضعیت استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی که نیمه کاره به اتمام رسید، قرار است از صبح امروز دوازدهم بهمن این طرح در صحن مجلس مورد بررسی مجدد قرار بگیرد.

به گفته آموزشیاران نهضت سوادآموزی؛ در جلسه علنی امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات پیرامون طرح الحاق یک تبصره به ماده الحاقی قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در آموزش و پرورش در دستور کار قرار می‌گیرد.

یکی از این آموزشیاران با ناعادلانه خواندن آزمون آموزشیاران نهضت سوادآموزی و مقایسه با نیرو‌های حق‌التدریس پیش دبستانی و سرباز معلمان، گفت: بعد از تجمعات مختلف مقابل ساختمان مجلس و پیگیری اعضای کمیسیون آموزش متاسفانه تا به امروز نتیجه‌ای از عملکرد نمایندگان منتخب مجلس نگرفته‌ایم.

به گفته وی؛ پیش از این طرح حذف آزمون برای همه مشمولین وزرات آموزش و پرورش قبل از سال ۹۲که در عین حال در آزمون ۲۰ تیر ماه پذیرفته نشده‌اند، در صحن علنی مجلس با موافقت ۱۷۵ نماینده رای آورد که متاسفانه بعدا به دلایل نامعلومی پذیرفته نشد.

او گفت: همه گروه‌های آموزشی کشور بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان شدند؛ اما برای آموزشیاران چنین شرایطی به وجود نیامد و برای ادامه فعالیت؛ همه آن‌ها را وادار به برگزاری آزمون کردند. این تبعیض محسوب می‌شود. از یک نهضتی بعد از ۱۴ تا ۱۵ سال خدمت چرا باید الان آزمون استخدامی گرفته شود؟ چرا از بدو شروع به کارمان از ما آزمون نگرفتند تا امروز در شرایط فعلی اقتصادی کشور، مشکلاتمان با از دست دادن شغل چندبرابر نشود؟

به گفته وی؛ برخی نمایندگان موافق حذف آزمون و برخی مخالفند. نمایندگان مخالف معتقد هستند نیرو‌هایی که قرار است جذب آموزش پرورش بشوند باید طبق قانونی که مجلس تصویب کرده، همانند سایر کارکنان دولتی از طریق آزمون مراحل استخدام خود را بگذرانند، اما ما آموزشیاران تازه فعالیت خود را آغاز نکرده‌ایم که مشمول این قانون باشیم. دولت سالهاست ما را به خدمت گرفته و هر کدام دستکم ۱۰ تا ۱۵ سال سابقه کار داریم. اجرای سیاست‌های کلی نظام در جذب استخدام نیرو‌های دولتی برای افرادی‌ست که تازه قرار است وارد سیستم دولتی بشوند نه ما آموزشیاران که دولت بعد از سال‌ها کنارمان گذاشته‌اند.

او تاکید کرد: در بدو شروع به کارمان به ما گفته بودند پس از ۲ سال کار در نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش استخدام می‌شویم، اما حالا بعد از ۱۰ تا۱۵ سال پشت سد آزمون جا مانده‌ایم.
 
ناعادلانه خواندن آزمون آموزشیاران نهضت سوادآموزی 

وی با ناعادلانه خواندن آزمون آموزشیاران نهضت سوادآموزی با مقایسه خود با نیرو‌های حق‌التدریس پیش دبستانی، افزود: مشقت‌های بسیاری را شبانه‌روز در پارک‌ها و خیابان‌ها برای گرفتن حق خود در گرمای تابستان و سرمای زمستان متحمل شده‌ایم، اما هنوز مشکلاتمان بی‌پاسخ مانده است.

به گفته وی؛ تعدادی از همکارانمان که قرار بود از کرمانشاه به ما در تهران ملحق شوند، در مسیر دچار حادثه تصادف شدند که متاسفانه حال برخی از آن‌ها مساعد نیست.

این آموزشیار نهضت سوادآموزی در خاتمه تصریح کرد: باتوجه به موارد یاد شده فوق از نماینده‌های مجلس یازدهم که شعار انقلابی بودن سرمی‌دهند، خواهشمندیم سعی کنند طرحی را تصویب کنند که در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی رضایت یک جمعیت شش هزار نفری را که همگی متاهل هستند، فراهم کنند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایلنا، تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۰۳۲۰۵۷، ilna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
0
0
اميد داريم تو اين اوضاع بهم ريخته كرونايي صداي اين عزيزان هم در مجلس شنيده بشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین