پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۳۳۲۸۱۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸
سازمان بازرسی کشور، وفق قانون موظف است که در ریشه یابی و مقصرشناسی تاخیر ۵ ماهه در ابلاغ ممنوعیت صادرات مرغ ورود کند. مرغی که در کشور‌های همسایه، یک و نیم دلار قیمت خورده است. منتظر توضیحات ریاست سازمان بازرسی کل کشور در این خصوص هستیم.
شعار سال: روز گذشته علی اکبر شامانی، مدیرکل دفتر صادرات گمرک ایران، ممنوعیت صادرات گوشت مرغ را به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ کرد. بر اساس این ابلاغیه، صادرات گوشت مرغ از ۲۰ اسفند ماه ممنوع شده است.

ابلاغ این ممنوعیت به گمرکات کشور در روز گذشته در حالی است که وزارت صمت در آبان ماه تصمیم به ممنوعیت صادرات گرفته بود و حال با تاخیر حدود ۵ ماهه آن را به گمرکات کشور ابلاغ کرده است.

بدون شک با توجه به نرخ دلار و قیمت مرغ در کشور‌های همسایه صادرات این کالا سودآور است. چراکه هر کیلوگرم مرغ در کشور‌های همسایه ۱.۵ دلار است، با نرخ دلار ۲۵ هزار تومانی قیمت یک عدد مرغ ۲ کیلوگرمی ۷۵ هزار تومان می‌شود که تفاوت زیادی با قیمت مرغ در داخل کشور دارد.

حبیب اسدالله نژاد، نائب رئیس کانون انجمن تولیدکنندگان مرغ گوشتی کشور درباره تصمیم وزارت صمت برای ممنوعیت صادرات مرغ، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات ما وزارت صمت در برج ۸ در جلسه ستاد تنظیم بازار ممنوعیت صادرات مرغ را مصوب کرده است.

وی ادامه داد: این مصوبه تا ۳ روز پیش به گمرکات ابلاغ نشده بود و این به معنی ادامه صادرات و اجازه خروج مرغ از کشور بوده است.

اسدالله نژاد در پاسخ به این پرسش که آیا صادرات مرغ صرف اقتصادی دارد، گفت: با نرخ دلار ۲۵ هزار تومانی قیمت یک عدد مرغ ۲ کیلوگرمی ۷۵ هزار تومان می‌شود که تفاوت آن با قیمت داخل کشور صادرات مرغ را سودآور می‌کند.

به گفته وی؛ هر کیلوگرم مرغ در کشور‌های همسایه ۱.۵ دلار است.

اسدالله نژاد یادآور شد: با توجه به ظرفیت و توان تولید امکان صادرات برای ما وجود دارد، اما همواره اولویت با تامین امنیت غذایی داخل کشور است.

وی تاکید کرد: البته تصمیمات یک‌شبه وزارت صمت صادرات را با ریسک روبه رو کرده است که موجب از دست رفتن اعتماد طرف تجاری و از دست رفتن بازار‌های پایدار می‌کند.

اسدالله نژاد چرایی تاخیر در ابلاغ ممنوعیت صادرات مرغ به گمرکات و اینکه چه میزان مرغ در این مدت و توسط چه کسانی صادر شده است را سوالی دانست که باید وزارت صمت پاسخگوی آن‌ها باشد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از ایلنا، تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۰۵۱۱۰۰، www.ilna.news
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۳
0
0
با اینکه قانون منع صادرات مرغ در ایران در این گرونی ها وجود داره باز هم یه عده دارن با لابی گری این کارو میکنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
0
0
سازمان صمت عملا داره چيكار ميكنه واقعا! چرا كسي نظارت نداره روشون؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
0
0
مردم رو آخر سالی فرستادن تو صف های کیلومتری مرغ با این وضع کرونا واقعا این مملکت داریه؟!!
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین