پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۰۱۲۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵
ظریف در یک فایل تصویری که مربوط به سخنرانی وی در تیرماه سال گذشته است، می‌گوید: ما دو وظیفه داریم؛ یکی وظیفه کارشناسی و یکی وظیفه اجرایی. در وظیفه کارشناسی تقلید حرام است و در وظیفه اجرایی هم نباید اجتهاد بکنید.
شعار سال: محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در فایل تصویری که وزارت خارجه منتشر کرد با تاکید بر اینکه رهبری نظام استوانه نظام است، تکیه‌گاه نظام است، گفت: ما آمده‌ایم تا هزینه بشویم تا نظام، کشور و رهبری حفظ شود و نیامده ایم که رهبری را هزینه کنیم.

ظریف در این فایل که مربوط به سخنرانی وی در تیرماه سال گذشته است، افزود: رهبری نظام استوانه نظام است، تکیه‌گاه نظام است. ما آمده‌ایم تا هزینه بشویم تا نظام، کشور و رهبری حفظ شود و نیامده ایم که رهبری را هزینه کنیم اما باید در آینده دانسته شود که این خط فکری غلط نبوده و نباید این کشور تمام مسائل خود را با دنیا تعلیق به محال یا تعویق به آینده کند.

وی با بیان اینکه " در دنیای کنونی هیچ چیز صد درصد مثبت نیست و توقع "حلوا حلوا"کردن از جانب دیگران نداشته باشید"، گفت: خیلی نگران تاریخ نباشید و بیشتر نگرانی ها باید معطوف روز حساب در نزد پروردگار باشد .

ظریف با یادآوری اینکه" آنچه در فضای کشور اتفاق می افتد به دلیل جهل و نادانی نیست بلکه به دلیل کفر و به معنای پوشاندن است"، گفت : می دانند و می پوشانند.

وی در ادامه با بیان اینکه "احساس نکنید که نمی دانند بلکه نمی خواهند که بدانند و دستهایشان رادر گوش می گذارند که نشنوند"، افزود: این به این معنی نیست که کار نکنید بلکه باید برای خدا کار کنیم.

وی در تشریح عافیت طلبی گفت: اینکه برای حفظ پست،مقام و صندلی خود و جایگاه خود کاری کنید که مشکل رفع نشود.

رئیس دستگاه دیپلماسی خاطر نشان کرد: ما دو وظیفه داریم؛ یکی وظیفه کارشناسی و یکی وظیفه اجرایی. در وظیفه کارشناسی تقلید حرام است و در وظیفه اجرایی هم نباید اجتهاد بکنید.

وی افزود: "آقا یک نکته‌ای را می فرمودند که فلانی (ظریف) می‌آید مخالفتش را می‌گوید ولی وقتی من دستوری می دهم میرود عین دستور من را اجرا میکند حتی اگر ۱۸۰ درجه مخالف نظرش باشد".
 
تعداد بازدید : 10


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از جماران، تاریخ انتشار ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، کد خبر: 1507637، www.jamaran.news.
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
0
0
ما تو این مملکت هیچ وقت نمیتونیم مرز بین حق و حقیقت و باطل رو شناسایی کنیم و این خیلی بده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
0
0
این دوستمون داره راست میگه اینکه نمیشه حق و باطل رو تو یک کشور از هم نفک کرد واقعا خیلی سخته
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین