پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۴۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۰
مدیر عامل پیشین موسسه جهاد نصر ایجاد ۳۰۰ هزار فرصت شغلی را از مزایای اجرای طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری موسوم به مقام معظم رهبری در خوزستان دانست و گفت:با تلاش صورت گرفته تاکنون ۲۲۰ هزار هکتار از این طرح به مرحله بهره برداری رسیده است. به گزارش روناش، هوشنگ گلابکش روز دوشنبه در سومین سمینار تخصصی توسعه دزفول که این بار با نام «دزفول، […]
شعارسال: مدیر عامل پیشین موسسه جهاد نصر ایجاد ۳۰۰ هزار فرصت شغلی را از مزایای اجرای طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری موسوم به مقام معظم رهبری در خوزستان دانست و گفت:با تلاش صورت گرفته تاکنون ۲۲۰ هزار هکتار از این طرح به مرحله بهره برداری رسیده است.

هوشنگ گلابکش روز دوشنبه در سومین سمینار تخصصی توسعه دزفول که این بار با نام «دزفول، منطقه ویژه اقتصادی شمال خوزستان» در محل سالن شهید گودرزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول برگزار شد، افزود:با وجود اینکه شکل گیری و راه اندازی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری بسیار طاقت فرسا بود با تلاش صورت گرفته به مرحله اجرا و بهره برداری رسید.

وی افزود:منشا این طرح سفر مقام معظم رهبری در سال ۷۵ به استان خوزستان بود که با مشاهده بیکاری شدید در منطقه و بازدید هوایی که صورت گرفت کارگروهی متشکل از وزرا و مسئولان استانی تشکیل و طرح ۸۰۰ هزار هکتاری تصویب شد ولی در مرحله اجرا به ۵۵۰ هزار هکتار کاهش یافت.

وی گفت:موسسه جهاد نصر نیز تلاش های زیادی برای عملیاتی کردن این طرح که ۱۵ سال در سازمان برنامه و بودجه بلاتکلیف مانده بود داشت و با تلاش صورت گرفته از سوی این موسسه تاکنون پیش رفته است.

گلابکش گفت:این طرح حوضه آبریز رودخانه های کرخه،کارون،مارون،زهره و خیرآباد را شامل می شود و برای حدود ۳۰۰ هزار نفر اشتغالزایی می کند که ۱۴۷ هزار نفر بصورت مستقیم و ۱۵۳ نفر بصورت غیرمستقیم مشغول بکار می شوند.

وی افزود:با اجرای این طرح با افزایش تولیدات کشاورزی حدود ۹.۵ میلیون تن در سال روبرو خواهیم بود و ایجاد قطب کشاورزی و بالا رفتن درآمد کشاورزان از دیگر اهداف اجرای این طرح محسوب می شود.

گلابکش اظهار کرد:شهرهای شوش،دهلران ،شوشتر و دزفول سهم بیشتری را در این طرح دارند ،این طرح در ۲ فاز طراحی شده که در فاز نخست آن قرارداد ۳۱۲ هزار هکتار در سال ۸۹ بسته شده و اکنون حدود ۲۲۰ هزار هکتار آن به مرحله بهره برداری رسیده است .

مدیر پیشین موسسه جهاد نصر افزود:از سال ۹۲ ،۲ هزار و ۳۵۲ نفر در این طرح مشغول بکار شدند که تاکنون این تعداد به ۹ هزار نفر رسیده است ضمن اینکه ۹ کارخانه تولید ماشین آلات نیز در استان خوزستان برای حمایت و پشتیبانی از این طرح احداث شده است .

وی با پیش بینی اینکه تا پایان سال برای ۷۹ هزار نفر در این طرح اشتغالزایی می شود گفت:تاکنون ۷۳ تشکل در بخش های مختلف طرح ایجاد و راه اندازی شده وزمین های مورد نظر نیز تعیین تکلیف و سنددهی شده اند .

مدیر پیشین موسسه جهاد نصر به اهمیت تحقیقات و پژوهش در راستای توسعه تاکید کرد و گفت:در برنامه پنجم توسعه پنج درصد بودجه کشور به تحقیق و پژوهش اختصاص یافت که در عمل نیز این امر محقق نشد و تنها ۰۸۴/۰ درصد یعنی کمتر از یک درصد از بودجه به این امر اختصاص یافت که پیش بینی می شود در برنامه ششم ۱.۵ تا پنج درصد بودجه به بخش تحقیق و پژوهش اختصاص یابد.

وی تجاری سازی پژوهش را حلقه مفقوده در کشور دانست و گفت:ایجاد شرکت های دانش بنیان نیز در این راستا تشکیل شد که تعدادی از این شرکت ها به اهداف خود رسیدند ولی برخی شرکت ها موفق عمل نکردند.

وی گفت:متاسفانه در حال حاضر مازاد محصولات کشاورزی باعث شده سالانه با امحای فراوان محصولات باکیفیت روبرو شویم و به دلیل اینکه سازمانی جهت بازاریابی محصولات نداریم نمی توانیم سرمایه گذار خارجی جذب کنیم .

گلابکش افزود:کشاورزان خوزستانی در حالی که به کشت چغندرقند روی آورده اند کارخانه ای برای خرید محصول چغندر وجود ندارد و کشاورزان خوزستانی به ناچار محصول خود را به کارخانه های اصفهان و کرمانشاه می فروشند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت خبری روناش، تاریخ انتشار: چهارشنبه 19 آبان 1395، کدخبر: 47429، www.rounash.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۵
0
0
آقای گلابکش عزیز، خودت هم خوب می دونی با مدیریت فعلی جهاد نصر، امکان این کار وجود ندارد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین