پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۶۵۲۵
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۶
دادستان کل کشور گفت: حدود ۱۵ هزار اتومبیل ایرانی و خارجی و سنگین و سبک که در حوزه مبارزه با مواد مخدر توقیف شده اند، در پارکینگ‌های سراسر کشور وجود دارند.

شعار سال:حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور در شورای عالی قضائی با اشاره به دستور اخیر رئیس قوه قضائیه در خصوص تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیف یا ضبط شده در خصوص پرونده‌های مواد مخدر، به بازدید اخیر خود از پارکینگ اتومبیل‌های توقیف‌شده مربوط به مواد مخدر در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: حدود ۱۵ هزار اتومبیل ایرانی و خارجی و سنگین و سبک در پارکینگ‌های سراسر کشور وجود دارند.
 
وی از ابلاغ یک برنامه ۴ ماهه به زیرمجموعه خود در سراسر کشور برای دسته‌بندی وضعیت وسایل نقلیه توقیف یا ضبط شده در خصوص پرونده‌های مواد مخدر خبر داد و از معاون اول قوه قضائیه و رئیس دیوان عالی کشور خواست که از شعب دادگاه‌ها و دیوان‌عالی کشور را ملزم کنند که رسیدگی به این پرونده‌ها را در اولویت قرار دهند.

 
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار:   آذر  1400، کدخبر: ، www.mehrnews.com،5363798

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین