پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۴۹۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۸
انگار نه انگار که سال کرونایی است؟ انگار نه انگار که مردم در فشار‌های شدید هستند؟ انگار نه انگار که می‌شود با زبان تشویق و ارایه مشوق، اقدام به اخذ شرایطی جرایم کرد؟ آخر این چه شیوه برخورد با شهروندان است؟ پلیس راهور واقعا مردم و اوضاع اقتصادی کشور را می‌فهمد؟ چرا با برخورد حداکثری و صحبت عامرانه در خصوص قانون، اذهان مردم را قبل از سال نو مشوش می‌کنید؟ پلیس راهور مشاور مدیریت سازمانی ندارد؟ منتظر دریافت و انتشار توضیحات هستیم.

شعار سال:مطابق ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی، پلیس راهور مکلف است مالکان خودروها را از میزان جریمه بالای ۱۰ میلیون ریال مطلع کنند. بر همین اساس پیامک مزبور به مالکان مربوطه ارسال شده است.

معاون اجتماعی و ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی انتظامی گفت: رانندگانی که جریمه های پرداخت نشده خودروی آنان بیش از ۳۰ میلیون ریال بوده یا مرتکب تخلفات حادثه ساز شده باشند، متوقف می شود.
 
به گزارش  معاون اجتماعی و ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی انتظامی، سرهنگ عین اله جهانی پیرامون موضوع ارسال پیامک به مالکان خودروهای جریمه بالای ۱۰ میلیون ریال اظهار داشت: پیامک هایی با موضوع مالک محترم وسیله نقلیه، شما دارای جریمه بالای ۱۰ میلیون ریال هستید، لذا ظرف مدت یک ماه نسبت به پرداخت آن اقدام نموده در غیر این صورت وسیله نقلیه شما توقیف خواهد شد برای برخی از هموطنان ارسال گردیده است.
 
وی گفت: مطابق ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی، پلیس راهور مکلف است مالکان خودروها را از میزان جریمه بالای ۱۰ میلیون ریال مطلع کنند. بر همین اساس پیامک مزبور به مالکان مربوطه ارسال شده است.
 
معاون اجتماعی و ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی انتظامی گفت: هموطنان نسبت به پرداخت جریمه های رانندگی به عنوان دیون معوقه خود حتما اقدام کنند. اما به جهت رعایت حال آنان و باتوجه به روزهای پایانی سال، سردار کمال هادیانفر؛ ریاست پلیس راهور فرماندهی انتظامی کشور به تمام همکاران ابلاغ کرد، در صورتی نسبت به توقیف وسایل نقلیه اقدام کنند که جریمه های پرداخت نشده آنان بیش از سی میلیون ریال بوده و یا مرتکب تخلفات حادثه ساز از قبیل سرعت و سبقت های غیرمجاز، انحراف به چپ در جاده های دوطرفه، استفاده از شانه خاکی راه در جاده های پرترافیک شده باشند،   چرا که حفظ جان مردم در جاده ها مهمترین اولویت پلیس راهنمایی و رانندگی می باشد.
 
سرهنگ جهانی در پایان اظهار داشت: رانندگان با رعایت قوانین و احترام به قانون سعی کنند مرتکب تخلف نشده تا با ایمنی و آرامش بیشتری رانندگی کنند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی  عصر ایران، تاریخ انتشار:   21 اسفند 1400، کدخبر: ،www.asriran.com،830672

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۲
0
0
جریمه شدی داداش؟
مدیر پایگاه

سلام 
نه 
بعنوان رسانه، صرفا به  فکر  آرامش و آسایش شما و سایر  شهروندان در تعطیلات نوروزی هستیم

نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین