پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۴۹۸۰
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۳
نمایندگان مجلس در تصویب بودجه سال ۱۴۰۱، یارانه مطبوعات را از ۲۵۰ میلیارد به ۱۵۰ کاهش دادند. در واقع ۱۰۰ میلیارد تومان از یارانه مطبوعات کم شد و در این درحالی است که عموم مقامات نظام موکدا از جنگ رسانه‌ای مخالفان و دشمنان علیه ایران سخن می‌گویند.

شعار سال: نمایندگان مجلس در تصویب بودجه سال 1401 ، یارانه مطبوعات را از 250 میلیارد به 150 کاهش دادند. در واقع 100 میلیارد تومان از یارانه مطبوعات کم شد و در این درحالی است که عموم مقامات نظام موکدا از جنگ رسانه ای مخالفان و دشمنان علیه ایران سخن می گویند.

اکنون که بودجه 100 میلیارد تومانی جهاد تبین حذف شده است، بهترین فرصت است که نمایندگان مجلس این صد میلیارد را به مطبوعات و تقویت سامانه ی رسانه ای کشور اختصاص دهند زیرا قلع و قمع بودجه فرهنگی نه تنها امر درستی نیست بلکه باید به نیازهای متراکم این حوزه پاسخ داد.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال برگرفته از کانال تلگرامی روزنامه ایران

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین