پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۳۹۲۹۹۱
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۷
حسین کریم خان زند، مدیرعامل شرکت بیمه نوین معتقد است که نرخ بازده سرمایه گذاری بیمه زمانی بالا می رود که ریسک بالاتری را قبول کنیم که در این صورت سرمایه و یا دارایی که سرمایه گذاری شده هم به مخاطره می افتد، شرکت های بیمه ای به دلیل رقابت،بیمه نامه شخص ثالث و تکمیل درمان را قسطی می فروشند. شرکت های بیمه ای نمی توانند سرمایه گذاری با ریسک بالا انجام دهند، به همین دلیل در بورس فعال هستند و بخشی را هم سپرده می کنند، نداشتن نقدینگی یکی دیگر از موارد موثر در پایین بودن بازده دارایی شرکت های بیمه ای بوده ، زیرا در سال های اخیر و ورود پول در شرکت های بیمه ای بسیار کاهش داشته که به تبع آن بازده سرمایه گذاری هم کاهش دارد. به عبارت بهتر زمانیکه نقدینگی به صورت کامل وارد شرکت های بیمه ای نمی شود و خسارت های بیمه گذاران هم باید پرداخت شود دیگر پولی برای سرمایه گذاری باقی نمی ماند.

شعارسال: حسین کریم خان زند، مدیرعامل شرکت بیمه نوین: نرخ بازده سرمایه گذاری زمانی بالا می‌رود که ریسک بالاتری را قبول کنیم، در این صورت سرمایه و یا دارایی که سرمایه گذاری شده هم به مخاطره می‌افتد.

مشخص سازی دلایل اصلی پایین بودن نرخ بازده دارایی شرکت های بیمه ای

باید توجه کرد که دارایی‌های شرکت‌های بیمه‌ای متعلق به خود آن‌ها نیست و تعهد افراد غیری است که قرارداد دارند.

در صنعت بیمه اگر تورم یا ارزش افزوده دارایی‌ها را کنار بگذاریم آن وقت می‌بینیم که یا باید سپرده بانکی کنند، اوراق بخرند و یا در جا‌هایی با بازده دیرهنگام سرمایه گذاری کنند، اما سوال این است که با کدام پول؟

شرکت‌های بیمه‌ای به دلیل رقابت، بیمه نامه شخص ثالث و تکمیل درمان را قسطی می‌فروشند و درآمد کسب شده را هم باید بابت هزینه پرداخت کنند.

مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت‌های بیمه‌ای نمی‌توانند منابع را به سمت سرمایه گذاری با ریسک بالا ببرند و به همین دلیل در بورس فعال هستند و بخشی را هم سپرده می‌کنند.

نداشتن نقدینگی یکی دیگر از موارد موثر در پایین بودن بازده دارایی شرکت‌های بیمه‌ای است، زیرا در سال‌های اخیر ورود پول در شرکت‌های بیمه‌ای بسیار کاهش داشته که به تبع آن بازده سرمایه گذاری هم کاهش دارد.

زمانی که نقدینگی به صورت کامل وارد شرکت‌های بیمه‌ای نمی‌شود و خسارت‌های بیمه گذاران هم باید پرداخت شود دیگر پولی برای سرمایه گذاری باقی نمی‌ماند مگر در بخش بیمه‌های عمر که آن هم با شرایط امروز یا سپرده بانکی می‌شود و یا اوراق است.

هزینه‌های سربار شرکت‌های بیمه‌ای بالا رفته و همین موضوع باعث کاهش سرمایه گذاری شرکت‌های بیمه‌ای شده است.

ضمن آنکه بازده سرمایه گذاری در صنعت بیمه با بازده سرمایه گذاری در اقتصاد در ارتباط است.

صنعت بیمه برای رسیدن به سود معقول باید فرآیند‌های دریافت حق بیمه خود را تغییر دهد.

قوانین بالا دستی مانند پرداخت عوارض و همچنین در بخش‌هایی مانند دریافت حق بیمه به صورت اقساط باید سود از دست رفته شرکت‌های بیمه‌ای محاسبه شود که این موضوع نیازمند راهکاری است که بیمه مرکزی باید برروی آن کار کند و در شورایعالی بیمه مصوب شود تا هزینه این مساله را سهامدار پرداخت نکند.

تعداد بازدید : 2

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت چابک، تاریخ انتشار: 6آذر1402، کدخبر: 41221، www.chabokonline.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین