پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۵۷۰۷
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
رقیب چینی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک اولین ماهواره‌های منظومه ۱۵ هزارتایی خود را به فضا پرتاب کرد. پروژه بزرگ صورت فلکی کیانفان یا G ۶۰ در سال ۲۰۲۳ با هدف ارائه خدمات ارتباطی گسترده‌تر و باکیفیت‌تر برای کاربران داخلی چین راه اندازی شد. برنامه ریزی شده است که این پروژه در طولانی مدت شبکه‌ای متشکل از ۱۵ هزار ماهواره چندرسانه‌ای در مدار زمین (LEO) مستقر کند. با توجه به اخبار دریافتی، تا سال ۲۰۲۷، این پروژه قصد دارد جهان را پوشش دهد و در نهایت تا سال ۲۰۳۰، ۱۵ هزار ماهواره خدمات یکپارچه مانند اتصال مستقیم تلفن همراه را به جهان ارائه خواهند داد. سوال اینجاست که درمهرماه ۱۴۰۲، ادعای امضای قرارداد ساخت نخستین "منظومه ماهواره‌ای ایران" مطرح شده بود و پایگاه تحلیلی خبری شعار سال در متنی انتقادی از ضرورت راست آزمایی‌ها برای دانستن هزینه کرد بیت المال در چاه آرزو‌ها یا ارتقا خدمات رسانی‌ها، پرسیده بود. در دی ماه ۱۴۰۱ نیز حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران در این باره صحبت کرده بود. اوائیل آذرماه ۱۴۰۱ نیز آقای سالاریه سخنان رسانه‌ای زیادی در این باره داشت؟ حال به بهانه انتشار خبر رقیب چینی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک، باید از حسین سالاریه رئیس سازمان سازمان فضایی ایران و حسین دلبریان، سخنگوی سازمان فضایی ایران پرسید، راستی چه خبر از قرارداد و عملکرد و خروجی‌های آن؟ گفته بودیم که پیگیری می‌کنیم نشنیدید. گفته بودیم اگر پول بیت المال را هدر بدهید، وارد نظامات بازرسی-امنیتی-قضایی می‌شویم، نشنیدید. بهتر است برای خودتان هم که شده، گزارشی از ابعاد و دستاورد‌های غیرامنیتی کار برای افکار عمومی ارایه کنید.

شعارسال: رسانه های دولتی چین روز سه شنبه گزارش دادند که این کشور ۱۸ ماهواره کیانفان را "با موفقیت" با استفاده از موشک لانگ مارچ ۶ در مدار زمین مستقر کرد تا از آنها برای "نسخه اختصاصی اینترنت ماهواره ای" در استارلینک آمریکا استفاده شود.

طبق گزارش روزنامه "گلوبال تایمز"، این ماهواره‌ها که اولین گروه از نوع خود هستند، از مرکز پرتاب ماهواره تایوان در استان شانشی در شمال چین به فضا پرتاب شدند و یک "نقطه عطف" برای چین در صنعت جهانی اینترنت ماهواره‌ای به شمار می‌روند.

رقیب چینی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به میدان آمد + قرارداد ساخت منظومه ماهواره ای ایران به کجا رسید آقای حسین دلبریان؟

پروژه بزرگ صورت فلکی کیانفان یا G ۶۰ در سال ۲۰۲۳ با هدف ارائه خدمات ارتباطی گسترده‌تر و باکیفیت‌تر برای کاربران داخلی چین راه اندازی شد.

انتظار می‌رود این پروژه در طولانی مدت شبکه‌ای متشکل از ۱۵ هزار ماهواره چندرسانه‌ای در مدار زمین (LEO) مستقر کند.

بر اساس این گزارش، تا سال ۲۰۲۷، این پروژه قصد دارد جهان را پوشش دهد و در نهایت تا سال ۲۰۳۰، ۱۵ هزار ماهواره خدمات یکپارچه مانند اتصال مستقیم تلفن همراه را به جهان ارائه خواهند داد.

هدف پروژه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک (Starlink) که زیر نظر شرکت اسپیس‌ایکس (SpaceX) متعلق به ایلان ماسک اداره می‌شود، رساندن اینترنت پرسرعت به بسیاری از نقاط جهان به خصوص مناطقی است که تا پیش از این دسترسی به شبکه اینترنت در آن‌ها ممکن نبوده است.

شرکت فضایی خصوصی اسپیس‌ایکس با داشتن مجوز لازم قصد دارد یک صورت فلکی ۱۲ هزار ماهواره‌ای را در مدار قرار دهد و درخواست تاییدیه برای افزودن ۳۰ هزار ماهواره دیگر را نیز ارائه کرده است. این ماهواره‌ها اینترنت پرسرعت را با هزینه‌ای کم ارائه می‌دهند. این شرکت تاکنون چهار هزار و ۴۵۰ ماهواره عملیاتی استارلینک را در مدار لئو زمین قرار داده است.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از دنیای اقتصاد، تاریخ انتشار: 17مرداد1403، کدخبر:4093010، donya-e-eqtesad.com

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین