پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۵۷۷۸
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۴
مهدى غضنفرى، رئيس صندوق توسعه ملى در تازه‌ترین توئیت خود در شبکه اجتماعی ایکس به محسن پاک نژاد نامزد معرفی شده از سوی رئیس جمهور برای وزارت نفت پیشنهاد کرد مسئله میادین مشترک نفت و گاز را در برنامه های خود مد نظر قرار دهد. مهدی غضنفری تاکید کرد که ایران تنها در ۱۰ میدان از ۲۶ میدان مشترک نفت و گاز فعال است؛ ظاهرا همسایگان را اشتها بسیار است. ‏لطفا در برنامه خود به مجلس بفرمایید چه تعداد از این میادین همسایه-خور را فعال می‌کنید.

شعارسال: مهدى غضنفرى، رئیس صندوق توسعه ملى در تازه‌ترین توئیت خود در شبکه اجتماعی ایکس به محسن پاک نژاد نامزد معرفی شده از سوی رئیس جمهور برای وزارت نفت پیشنهاد کرد مسئله میادین مشترک نفت و گاز را در برنامه‌های خود مد نظر قرار دهد.

مهدی غضنفری در توئیت خود عکسی از میادین مشترک نفت و گاز ایران با کشور‌های همسایه منتشر کرده است که نشان می‌دهد همسایگان ایران چقدر از این میادین مشترک برداشت کرده اند و سهم کشور ما از منابع این میادین مشترک چقدر بوده است.

پیشنهاد رئیس صندوق توسعه ملی به وزیر پیشنهادی نفت درباره میادین مشترک نفتی و گازی

در توئیت رئیس صندوق توسعه ملی آمده است:

آقای محسن پاک‌نژاد

‏وزیر پیشنهادی وزارت نفت

طبق نقشه بالا، ایران تنها در ۱۰ میدان از ۲۶ میدان مشترک نفت و گاز فعال است؛ ظاهرا همسایگان را اشتها بسیار است.

‏لطفا در برنامه خود به مجلس بفرمایید چه تعداد از این میادین همسایه-خور را فعال می‌کنید.

‏امیدوارم شما را اسیر نامسئله‌ها نکنند.

مسئله اصلی کشور ما، خلق ثروت از طریق مردم و برای مردم و نیزتوزیع عادلانه فرصتهاست.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از تجارت آنلاین، تاریخ انتشار: 24مرداد1403، کدخبر:238200، tejaratonline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین