پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۸۸۳
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۳
تصویری از اهدای خون معاون اول رئیس جمهور و کابینه در پایان جلسه هیات دولت خبر ساز شد. اگر چه حضور معاون اول رئیس جمهور از سوی برخی کاربران ترغیب جامعه برای اهدای خون و کمک به هموطنانمان تعبیر شد، با اینحال انتقادات به محمدرضا عارف در شبکه‌های اجتماعی کم نبود. منتقدانی عمدتاً به «جنبه تبلیغاتی» این حرکت اشاره کردند. به ویژه که با وجود دستورات دولتی مبنی بر رسیدگی به ابعاد مختلف حادثه، آتش سوزی بعد از سه روز ادامه دارد؛ از اعلام علت اصلی حادثه و مقصرین احتمالی خبری نیست و شمار مصدومان رو به افزایش است. از ابعاد اجتماعی ماجرا که بگذریم، بر اساس استانداردهای جهانی حداکثر سن اهدای خون در جهان ۶۵ تا ۷۰ سال است. این درحالیست که محمدرضا عارف با ۷۳ سال سن، احتمالاً نمی‌تواند خون اهدا کند. همین است که برخی کاربران فضای مجازی این موضوع را دستمایه انتقادات خود کردند.

شعارسال: تصویری از محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور در حال اهدای خون، از شب گذشته مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است. در پی حادثه ششم اردیبهشت ماه در منطقه بندری شهید رجایی بندرعباس طبق گفته سخنگوی جمعیت هلال احمر، شمار مصدومان تا این لحظه به ۱۲۴۲ رسیده است و پایگاه انتقال خون استان هرمزگان و سراسر کشور از مردم درخواست کرد برای اهدای خون داوطلب شوند. از همین رو معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از اعضای هیات دولت، با حضور در مرکز سیار اهدای خون سازمان انتقال خون مستقر در نهاد ریاست جمهوری، خون اهدا کردند. این اقدام اعضای کابینه «عصر امروز و پس از پایان جلسه هیات دولت، معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از اعضای هیات دولت ضمن ابراز همدردی با خانواده جان‌باختگان و مجروحان و مصدومان این حادثه» صورت گرفت.

خون دادن جنجالی عارف ؛ خیرخواهانه بود یا نمایشی؟

محمدرضا عارف در هنگام حضور در این مرکز، در گفتگویی کوتاه با بیان اینکه «وظیفه ما به عنوان عضوی از جامعه این است که در هنگام وقوع مشکلات با مشارکت و همدلی به یکدیگر کمک کنیم» اظهار امیدواری کرد «با دعای ملت نوع‌دوست ایران و تلاش کادر درمان، مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در کوتاه‌ترین زمان به بهبودی کامل دست پیدا کنند.» عارف گفت: «حمایت از هموطنان‌مان یک وظیفه ملی است و از آنجا که در حوادث دیروز کمبود خون گزارش شده بود، این موضوع در دولت مطرح شد و داوطلب شدیم وظیفه‌مان را انجام بدهیم البته ما اطمینان داشتیم که همه مردم کمک می‌کنند و خون مورد نیاز تأمین می‌شود، اما معتقدیم که دولت هم باید مانند مردم مشارکت داشته باشد که همه وزرا هم استقبال کردند.»

اگر چه حضور معاون اول رئیس جمهور از سوی برخی کاربران ترغیب جامعه برای اهدای خون و کمک به هموطنانمان تعبیر شد، با اینحال انتقادات به محمدرضا عارف در شبکه‌های اجتماعی کم نبود. منتقدانی عمدتاً به «جنبه تبلیغاتی» این حرکت اشاره کردند. به ویژه که با وجود دستورات دولتی مبنی بر رسیدگی به ابعاد مختلف حادثه، آتش سوزی بعد از سه روز ادامه دارد؛ از اعلام علت اصلی حادثه و مقصرین احتمالی خبری نیست و شمار مصدومان رو به افزایش است.

از ابعاد اجتماعی ماجرا که بگذریم، بر اساس استاندارد‌های جهانی حداکثر سن اهدای خون در جهان ۶۵ تا ۷۰ سال است. این درحالیست که محمدرضا عارف با ۷۳ سال سن، احتمالاً نمی‌تواند خون اهدا کند. همین است که برخی کاربران فضای مجازی این موضوع را دستمایه انتقادات خود کردند.

یکی از کاربران نظر هوش مصنوعی درباره عکس را منتشر کرد که در ادامه آن را مشاهده می‌کنید:

خون دادن جنجالی عارف ؛ خیرخواهانه بود یا نمایشی؟

آنچه در این شرایط مردم از رئیس جمهور و معاون اول انتظار دارند، تلاش برای رسیدگی حرفه‌ای به ابعاد حادثه و سرعت عمل برای کاهش خسارت‌ها است. درحالیکه شمار مفقودین حادثه مشخص نیست و خانواده‌های مفقودین نگران حال عزیزانشان هستند. می‌توان درک کرد که جامعه روی خوشی به این دست اقدامات مسئولان نشان ندهد.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از رویداد24، تاریخ انتشار: 8اردیبهشت1404، کدخبر:409808، www.rouydad24.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین