پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۱۷۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۹
هنرمند نقاش سمنانی گفت: انسان ها در تمام طول عمر خود به دنبال جلوه گری هستند و هنر ابزاری است که از بروز ناهنجاری های اجتماعی جلوگیری می کند و سبب جلوه گری درست افراد در جامعه می شود.

شعار سال:


محمدرضا طاهریان هنرمند نقاش 61 ساله سمنانی افزود: تمام انسان ها به ویژه نوجوانان و جوانان به دنبال دیده شدن در جامعه هستند و می خواهند خود را در جامعه بروز دهند و جلوه گری کنند، در صورتی که ابزار مناسب جلوه گری در اختیار آن ها قرار نگیرد آن ها راه های کج را برای خود بر می گزینند.

وی افزود: انس با هنر، بهترین و مثبت ترین ابزاری است که می توان در اختیار جوانان و نوجوانان قرار داد تا به وسیله آن در جامعه بهتر دیده شوند زیرا هنر تنها چیزی است که در طول تاریخ بشریت آن را گنجینه ویژه برشمردند و هیچ گاه نقد منفی بر آن نشده است.
طاهریان ادامه داد: در جامعه امروزی نوجوانان نمی توانند تنها با درس خواندن خود را بروز بدهند اما رشته های هنری بهترین راه دیده شدن برای آن ها است تا به دنبال بیراه ها و ناهنجاری های اجتماعی سوق پیدا نکنند.
وی با اشاره به نقش مهم خانواده ها در فرهنگسازی در زمینه هنری، گفت: خانواده بهتر است دست‌کم دست کودکان خود را بگیرند و به محیط های هنری مانند تئاتر، سینما، موزه ها و نمایشگاه ها ببرند.

وی تصریح کرد: با این کار، خانواده ها به طور غیرمستقیم برای فرزندان خود در زمینه هنر فرهنگسازی می کنند، زیرا با این کار، در ذهن کودک باور و ذهنیت جدید به وجود می آید و در ناخودآگاه او تاثیر می گذارد و این اثر عاملی می شود که کودک در نوجوانی و یا جوانی رشته هنری برای خود انتخاب کند.
این نقاش سمنانی با بیان این که هنر در روح و جان انسان حضور دارد، افزود: این هدیه الهی می تواند اوقات فراغت افراد میانسال را غنی کند و این افراد با وجود هنر دیگر احساس بی هویتی نمی کنند.

طاهریان گفت: برخی از بازنشستگان نیمکت نشین بوستان ها می شوند و فکر می کنند با بازشستگی زندگی آن ها به پایان رسیده است، اما هنرمندان فکر می کنند عمر نوح نیز برای آن ها کم است، زیرا با هنر راه کمال را طی می کنند و هرسال، نو می شوند.
این هنرمند دیگر خاصیت هنر را جلوگیری از غرق شدن در روزمرگی ها عنوان کرد و گفت: روزمرگی آفت جان افراد در جامعه امروز شده است، هنر انسان را از اقتصاد نجات می دهد، خداوند هر انسانی را خاص آفریده است و اگر انسان ها در روزمرگی غرق شوند همه یک شکل به نظر می آیند.

وی تاکید کرد: در هنر هر انسان شخصیت واحد جهانی دارد و هر هنرمند می تواند الگوی خوبی برای جامعه خود به ویژه برای نوجوانان و جوانان باشد زیرا جامعه ما الگو کم دارد و نیاز به الگوسازی دارد.
وی یادآور شد: در سال ها این تصور ناخوشایند پیش آمده و مردم بر این باورند که کار هنری، فعالیت عبثی است، زیرا اقتصاد افراد به تنگنا خورده است و مردم به سختی کسب درآمد می کنند.

طاهریان گفت: مردم در ابتدا باید بتوانند اقتصاد خانواده خود را تامین کنند و اگر اقتصاد و امنیت اجتماعی تامین باشد، هر انسانی دوست دارد مشغله جانبی داشته باشد زیرا هر چقدر موفقیت در اقتصاد داشته باشیم، عمر گذرایی دارد و تنها راه جاودانگی اثر هنری است.
وی، وضعیت هنرمندان را نامطلوب توصیف کرد و گفت: هنرمندان نمی توانند با استفاده از فعالیت هنری اقتصاد خانواده خود را تامین کنند و به اجبار شغل دومی را برای تامین معاش خود برمی‌گزینند.

وی خاطرنشان کرد: توجه دولت مردان به قشر هنرمند کم است و هنرمندان امنیت شغلی ندارند، زیرا اگر هنرمندان بخواهند تنها از راه فعالیت هنری کسب درآمد کنند، فقیر می شوند و فقر نیز سرمنشا فساد در جامعه است.
این نقاش سمنانی در خصوص فعالیت هنری خود تصریح کرد: من از 15 سالگی وارد حوزه نقاشی شده ام و اولین بار رنگ روغن تجربه کرده ام و سالیان زیادی با رنگ روغن روزگار می گذراندم تا حدود 20 سال به صورت خودآموز به این فعالیت مشغول بودم و در سال 64 اولین نمایشگاه خود را در کتابخانه عمومی برگزار کردم.

وی ادامه داد: در سال 74 به مدت چهار سال از کلاس های عبدالحسین محسنی کرمانشاهی بهره مند شدم و سپس برای 2 سال کلاس پاستل استاد کمال سلمان پور می رفتم.
وی اضافه کرد: تکنینک های نقاشی را از استادان فرامی گرفتم اما نوع نگاه و موضوعات را در فضاهای اختصاصی و با سبک های اختصاصی خودم کار کردم و همچنین در آبرنگ شاگرد کسی نبوده ام اما از سبک های دیگران تاثیر گرفته ام.

این نقاش و هنرمند سمنانی افزود: در سال 78 نمایشگاه غمزه خیال را برگزار کردم و سپس آن مجموعه در کتابی با همین عنوان انتشار یافت و امید است بتوانم آثار نمایشگاه جدید خود را نیز چاپ کنم.
نمایشگاه نقاشی «رنگ مهر» محمدرضا طاهریان با بیش از 40 اثر آبرنگ در گالری سیمرغ در فرهنگسرای کومش از نوزدهم تا 25 آذر 95 از ساعت 17 تا 20 به روی علاقه مندان باز است.


با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری-تحلیلی سمنان لاین، تاریخ انتشار 23 آذر 1395، کد مطلب:202000  : www.semnanline.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۱
0
0
ورزش و هنر ، روی کاهش ناهنجاری ها تاثیر معنادار دارند. اما نون و آب نمی شوند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین