پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۴۰۹۴
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴
طی مراسمی، شبکه جهانی آموزش و پژوهش های علمی(USERN ) در دانشگاه علوم پزشکی تبریز آغاز به کار کرد.

شعار سال: بنیانگذار دفتر یوسرن با اعلام این خبر اظهار کرد: یوسرن تمامی رشته‌ها را در بر می‌گیرد و برای اولین بار در کشور ما توسط "نیما رضایی" که جزو دانشمندان یک درصد برتر کشور به شمار می‌آید، بنیان‌گذاری شده است.

پیمان کیهان فر افزود: بیش از 140 دانشمند برجسته‌ی جهان و 2300 پژوهشگر در فیلدهای متعدد عضو این یوسرن هستند.

وی بیان کرد: رشته‌های مختلفی در این یوسرن شرکت دارند که از آن جمله می‌توان به ادبیات، فلسفه، اخلاق، رشته‌های مهندسی و علوم پایه اشاره کرد.

کیهان فر تاکید کرد: امروز شاهد افتتاح این یوسرن در تبریز هستیم که شعبه‌های متعددی از آن در مجارستان و اکراین نیز دایر شده است.

وی عنوان کرد: درگیری انواع علوم که تا کنون کم‌تر شاهد آن بوده‌ایم در یوسرن روی می‌دهد و به عنوان مثال با الهام از رویدادها و فضای حاکم در یوسرن، یک نقاش شروع به ایده‌پردازی برای طرح هایش می‌کند که این نوعی از تلفیق هنر و علم است.

گفتنی است، مراسم افتتاحیه‌ی یوسرن تبریز، یازدهم دی ماه و در محل مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

همچنین شبکه‌ی علوم و فناوری‌های همگرا در راستای منفعت جامعه نیز همزمان در تبریز افتتاح شد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تاریخ 11 دی 95، کد مطلب: 9510-16114-5: www.tabriz.isna.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین