پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۵۶۸۷
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹
پس از تکمیل تالار با نظر خیّر و شورای شهر، طبق قانون اساسنامه ای برای آن تدوین شد و مقرر شد تالار توسط شهرداری بر اساس اساسنامه اداره شود. در اساسنامه تالار مقرر شد هیئت امنایی وظیفه نظارت بر اجرای اساسنامه تالار و نرخ گذاری آن را برعهده داشته باشند.

شعار سال: سال ۱۳۸۹ بود که آقای عیدی محمد اصلانی، خیّر فریدونشهری الاصل ساکن پایتخت، با شورای شهر وقت تماس گرفته و از تصمیمش برای احداث یک بنای خیریه در فریدونشهر سخن گفته بود. چون شورای شهر تسهیل در ازدواج جوانان را یکی از اولویت ها و ضرورت های شهرستان می دانست، پیشنهاد ساخت تالار را به خیّر داد و بدین شکل کلنگ ساخت اولین تالار فریدونشهر به زمین خورده شد.

این بنا در سال ۱۳۹۱ بعد از حدود دو سال کار با صرف مبلغ نزدیک به ۱٫۵ میلیارد تومان توسط خیّر تکمیل و تجهیز شد و این در حالی بود که خیّر تمام هزینه های این بنا را برعهده گرفته بود و تنها کمک شهرداری در ساخت تالار، تأمین بخشی از ماسه مورد نیاز بنا بود.

پس از تکمیل تالار شهروند فریدونشهر با نظر خیّر و شورای شهر، طبق قانون اساسنامه ای برای آن تدوین شد و مقرر شد تالار توسط شهرداریبر اساس اساسنامه اداره شود. در اساسنامه تالار مقرر شد هیئت امنایی مرکّب از نماینده فرماندار و شهردار، شورای شهر، دو نفر نماینده خیّر و امام جمعه وظیفه نظارت بر اجرای اساسنامه تالار و نرخ گذاری آن را برعهده داشته باشند.

از آن جا که این تالار به منظور آسان کردن ازدواج جوانان توسط خیّر ساخته شد، قرار شد همواره حداقل نرخ توسط هیئت امنا برای آن تعیین شود به شکلی که این نرخ تنها برای جبران هزینه هاو استهلاک تالار باشد.نرخ اولیه ای که هیئت امنا برای تالار تعیین کرد، پنج میلیون ریال بود و این رقم تا سال گذشته به عنوان حق ورودی از متقاضیان اخذ می شد. در سال گذشته دوباره هیئت امنای تالار تشکیل جلسه داد و مبلغ هشت میلیون ریال را به عنوان حق ورودی تالار مشخص کرد.

آیا تالار مطابق اساسنامه اداره می شود؟

مدیریت تالار درباره حق ورودی دریافت شده گفت: تاکنون در هیچ مورد از قانون و نرخ مصوب هیئت امنا تخطی نشده و همواره تا ۵۰۰ نفر مهمان مبلغ هشت میلیون ریال ورودی از مردم اخذ شده است که فاکتورهای صادر شده گواه این امر است. وی اظهار کرد: حتی در مواردی با توجه به وضعیت مالی خانواده ها، کمتر از مبلغ تعیین شده حق ورودی از صاحبان مراسم گرفته شده است.

نکته قابل توجه این است که در اساسنامه این آزادی به متقاضیان استفاده از تالار داده شده است که سرویس های ارائه شده در تالار را به اختیار خود انتخاب کنند؛ سرویس هایی همچون تهیه وعده غذایی مهمانان، نورافشانی و رقص نور و از این قبیل.

مدیر تالار در رابطه با این موضوع گفت:بر اساس توافقی که با شهردار و شورای شهر انجام شده است، تصمیم گرفته شده وعده غذایی مهمانان حتما در تالار تهیه شود. وی با بیان این که غذای تهیه شده در تالار با کیفیت خوبی ارائه می شود، اظهار کرد: بدون این تصمیم، تنها با دریافت حق ورودی، مدیریت تالار به صرفه نخواهد بود.

ابراهیم گوگونانی، شهردار فریدونشهر، از اختیار متقاضیان استفاده از تالار برای انتخاب خدمات ارائه شده در آن از جمله تهیه وعده غذایی سخن گفت و بیان کرد: طبق اساسنامه تالار و نظر هیئت امنا، متقاضیان باید اختیار پذیرش یا عدم پذیرش خدمات تالار همچون تهیه غذا را داشته باشند.

بی انصافی است اگر در نظر نگرفته نشود تالار شهروند فریدونشهر در حال حاضر با همه خدماتی که ارائه می دهد نسبت به تالارهای مشابه و حتی نسبت به نرخ مصوب اتحادیه بسیار مقرون به صرفه است و با اندکی محاسبه برگزاری مراسم در تالار نسبت به برگزاری مراسم در منزل، از زحمت و هزینه کمتری برخوردار است.

از آن جایی که تالار با هدف تسهیل در ازدواج جوانان و با سرمایه یک خیّر ساخته شده و تقریبا به رایگان در اختیار شهرداری قرار گرفته است، جا دارد مسئولین شهرداری و شورای شهر به حسب مسئولیت فرهنگی که بر گردن دارند و با توجه به این که تسهیل در امر ازدواج سالم، ارتباط مستقیمی با کاهش ناهنجاری ها در جامعه دارد تمام تلاش خود را در جهت هر چه راحت تر و ارزان تر برگزار کردن ازدواج جوانان در تالار شهروند فریدونشهر به کار بندند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه تحلیلی خبری پونه زار، تاریخ 31 خرداد 95، کد مطلب: 51493: www.pounezar.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین