پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۹۴۸۶
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶
راهنمایان گردشگری از سراسر جهان در فرودگاه بین المللی شهید دستغیب شیراز مورد استقبال قرار گرفتند.

شعار سال: مراسم استقبال از راهنمایان گردشگری 45 کشور جهان که برای شرکت در هفدهمین کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری در ایران به سر می برند، با حضور مسئولان استان شیراز برگزار شد.

مدیرکل اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس در مراسمی که در هتل بزرگ شیراز برگزار شد گفت: راهنمایان گردشگری در معرفی جاذبه های گردشگری در دنیا جایگاه ویژه ای دارند و از مهم ترین اهداف این سفر معرفی جاذبه های فرهنگی، تاریخی و طبیعی کشور، توسعه پایدار صنعت گردشگری و ارتقای دانش و اخلاق حرفه ای راهنمایان بر اساس استانداردهای جهانی است.

مصیب امیری گفت: این راهنمایان به منظور شرکت در پانزدهمین فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری دنیا به ایران سفر کرده اند و تاکنون از شهرهای قزوین، زنجان و همدان و تهران هم دیدن کردند.

بازدید از ارگ کریمخان زند، مسجد وکیل، آرامگاه حافظ، نشست با حضور مسوولان استان فارس و بازدید از مجموعه میراث جهانی تخت جمشید و نقش رستم از مهم ترین برنامه های گردشگران در روزهای 13 و 14 بهمن خواهد بود.

کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری به صورت دو سالانه و زیر نظر مستقیم فدراسیون جهانی راهنمایان به میزبانی یکی از کشورهای عضو این فدراسیون برگزار می شود که ایران هم عضو این فدراسیون است.

گفتنی است؛ راهنمایان گردشگری گرجستان موفق شدند در یک رقابت تنگاتنگ با رقبای آمریکایی خود میزبانی سال 2019 این کنوانسیون را به دست آورند.


با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری-تحلیلی دنیای سفر ، تاریخ انتشار 13 بهمن 1395، کد مطلب:9636: www.donyayesafar.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین