پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۹۷۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۹
هرساله مؤسسه‌های تحقیقاتی موظف به معرفی هشت رقم گندم آبی و هفت رقم گندم دیم به کشاورزان هستند که در سال زارعی جاری در ارقام معرفی شده اقلیم سرد ۲۰ درصد افزایش وجود داشته است.

شعار سال:مجری طرح گندم امروز با اعلام این خبر گفت: مؤسسه‌های تحقیقاتی با خواست وزارت جهاد کشاورزی و با هدف افزایش کیفی و کمی بذر گندم اقدام به اصلاح و تولید ارقام باکیفیت‌تر و با تولید بیشتر می‌کند.

اسماعیل اسفندیاری‌پور افزود: به‌طور نمونه در سال رزاعی جاری رقم گندم شاهور با پروتئین ۱۲,۲ درصد برای برخی از مناطق خوزستان، جنوب فارس و دشت عباس، رقم گندم مهرگان با پروتئین حدود ۱۴ درصد برای مناطق دیگری از خوزستان و رقم گندم شوش با پروتئین ۱۲.۴ درصد به کشاورازن معرفی شدند که از کیفیت و کمیت بالایی برخوردار هستند.

وی با اشاره به محدودیت‌های منابع آبی در کشور بیان کرد: در حال حاضر سه‌هزار هکتار از مزارع گندم کشور در خراسان رضوی، فارس، بوشهر و هرمزگان زیر پوشش فناوری آبیاری تیپ قرار دارند و هفت‌هزار هکتار نیز در استان فارس در حال اجرا است که در مجموع مساحت زیر پوشش این طرح در مزارع گندم به ۱۰ هکتار خواهد رسید.

به گفته مجری طرح گندم، مجموع سطح زیرکشت گندم در سال زراعی جاری به پنج میلیون و ۸۳۰ هزار هکتار رسیده است که از این میزان دو میلیون و ۸۰ هزار هکتار به گندم آبی و سه میلیون و ۷۵۰ هزار هکتار به گندم دیم اختصاص دارد.

به گزارش ایانا، امسال بیش از ۱۴ میلیون تن گندم در کشور تولید شد که بیش از ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان از سوی دولت خریداری و بهای آن به‌طور کامل به حساب گندمکاران واریز شد. همچنین سال گذشته حدود ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم در کشور تولید شد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایانا، تاریخ انتشار: 17 بهمن 1395، کدخبر: 40354، www.iana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
0
0
مدیریت منابع آب برای بخش کشاورزی یک ضرورت است
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین