رای جمع کردن برای روحانی در شرایط کنونی کار سختی است. چون شبکه عظیم رسانه ای تندروهای مخالف او کوشش می کنند مقصر اصلی مشکلات اقتصادی مردم را روحانی معرفی کنند. لذا دعوت از مردم خصوصا از اقشار ضعیف برای رای دادن به روحانی کار سختی است.
وی پایه نگرانی خود را نظر سنجی انجام شده ای می داند که در آن وضع روحانی خوب نبوده است.
جلایی پور مینویسد: توجه به نتایج یک نظر سنجی اخیر هم این نگرانی را تایید می کند. وجه خوب این نظر سنجی این است که تهرانی ها اقلا شصت درصد در انتخابات شرکت می کنند. اما رای به روحانی بیست و هفت درصد بوده که کم است. در ترمینال جنوب ( که شهرستانیهای عزیز بیشترند) و مترو (که اقشار متوسط و متوسط پایین بیشتر حضور دارند) وضع روحانی خوب نبوده است. وضع روحانی در بخش های اصلی شهر خوب است. البته چهل در صد هم هنوز تصمیم نگرفته اند که به چه کسی رای بدهند.
او در پاسخ به این سوال که چه باید کرد؟ از همه نیروهای اصلاح طلب میخواهد در فضای مجازی برای جمع آوری رای برای روحانی اقدام نمایند.
جلایی پور می افزاید: پایگاه جاافتاده اصلاح طلب ها که ده میلیون نفر هستند حرف من این است (با احتساب حداقل سی میلیون شرکت کننده در انتخابات) آن ۱۵ میلیون رای خاکستری که هنوز تصمیم نگرفته و مشکل اقتصادی دارد مهم است. ما باید از شبکه اجتماعی این ده میلیون نفر پایگاه اصلاح طلب ها برای مشارکت این ۱۵ میلیون خاکستری استفاده کنیم. همه بحث اینجا است. باید دست به دامن غیرت مدنی این ده نفر میلیون شد.
به بیان دیگر ما در این انتخابات باید از اقشار متوسط مدنی - یعنی از آن ده میلیون نفر- تقاضای کمک کنیم. اگر اینها نیایند و اقشار دیگر را برای رای به روحانی توجیه و تشویق نکنند، نیروی اصلاح جویی ضعیف می شود
با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از سایت خبری تحلیلی الف، تاریخ انتشار: 28 اسفند 1395، کد مطلب: 455171، www.alef.ir
وعده هایت همه توخالی و پوچ بودند آقای روحانی.
ضمن اینکه بعنوان رئیس جمهور کشور، به شما احترام می گذارم ولی خوشحالم که به شما رای ندادم و نخواهم داد.
خوشحالم که از ابتدا درست در خصوص شما قضاوت کرده بودم
سایت شعار سال هم اگر واقعا ادعای توسعه گرایی، بی طرفی و امانتداری دارد، نظرات من را بدون کم و کاست منتشر کند