پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۸۰۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۱
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: دولت حداقل نتواسته است که به ۴۴۶ وعده جدی و آشکاری که در برنامه‌ها و در سفرهای استانی خود داشته عمل کند بر همین اساس به دنبال این هستیم تا دولتی تشکیل شود که بتواند قطار انقلاب را در ریل اصلی خود قرار دهد.

شعار سال: محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی شب گذشته در جمع مردم کرمان با بیان اینکه امیدواریم با بصیرت روز افزون بتوانیم سرافراز میدان نبرد با دشمن به صورت فیزیکی و نرم‌افزاری باشیم، در خصوص حضور پر تعداد کاندیداهای اصولگرایان برای انتخابات ریاست جمهوری سال جاری گفت: دولت علیه دولت عمل کرده و خود دولت مسبب مشکلاتی است که اکنون به وجود آمده است.

ناکارآمدی دولت در تحقق بخشیدن ۴۴۶ وعده جدی و آشکار خود

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ناکارآمدی دولت یادآور شد: دولت حداقل نتواسته است که به ۴۴۶ وعده جدی و آشکاری که در برنامه‌ها و در سفرهای استانی خود داشته عمل کند بر همین اساس به دنبال این هستیم تا دولتی تشکیل شود که بتواند قطار انقلاب را در ریل اصلی خود قرار دهد و با سرعت مناسب حرکت کرده و عقب‌افتادگی را جبران کند و به همین جهت جبهه نیروهای انقلاب اسلامی به همین مناسبت شکل گرفت.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید بیان کرد: معظم له در سخنرانی خود به مسائل و مشکلاتی اشاره کردند که می‌تواند پشتوانه‌ای برای نیروهای انقلابی و جبهه مردمی باشد و بر همین اساس باید بتوانیم برنامه‌های خود را مدیریت و مهندسی کنیم و ان‌شاءالله بتوانیم به هدف خود که داشتن دولت مورد تأیید ولایت است، برسیم.

زاهدی با بیان اینکه برای پیروزی برنامه های جبهه مردمی نیروهای انقلاب باید هزینه مادی و معنوی دهیم ، عنوان کرد: در این مسیر تخریب‌ها و ناسزاگویی‌هایی وجود دارد و همچنین جریان اپوزیسیون با سرمایه‌گذاری و تبلیغات هنگفتی نیز وارد می‌شود و به دنبال این هستند تا با بوق و کرنا اذهان را در مسیر مورد نظر خود هدایت کند و بر همین اساس باید یک خرد جمعی شکل گیرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود:باید فعال باشیم و از انفعال خارج شده و به این منظور هرمی وجود دارد که قاعده آن خود نیروهای انقلاب می باشند، اساسنامه و اخلاق مدنی ای که پذیرفته‌ایم، جزو این هرم هستند و در فاصله بین قاعده تا نوک هرم مواردی از جمله شواری مرکزی جبهه مردمی وجود دارد و آن رأس جایی است که همه این قاعده و موارد دیگر به سمت کاندیدای نهایی است، کشیده می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به ارکان مختلف موجود در هرم اذعان کرد: آنچه که مهم می باشد این است که ما با تأمل و درایت وظیفه خود را انجام دهیم و خواسته ما از شورای مرکزی این باشد از اساسنامه و فرآیند مراقبت جدی کند و تحت‌تأثیر القائات بیرونی مواردی را تصویب نکند که نتوانیم به هدف خود برسیم که آن هم داشتن دولت انقلابی است.

وی افزود: برخی مواقع جریان‌هایی می‌بینیم که ظاهرا با ما هستند، اما گاهی اوقات برنامه‌ها را نمی‌پذیرند روز پنج‌شنبه همین هفته شورای مرکزی جبهه نیروهای مردمی و انقلابی تصمیم خود را برای لیست نهایی انتخابی‌های ریاست جمهوری می‌گیرد و اگر اسم بنده در شورای مرکزی انتخاب نشد به هیچ عنوان ناراحت نیستم و اگر قرار باشد بین خود تفرقه راه دهیم و پیرو هوای نفس شویم، ظلم به حق رهبری و ملت ایران کرده‌ایم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به دورانی که مسئول وزارت علوم تحقیقات کشور بود، گفت: هوافضای کشور ، سرمایه‌گذاری جدی در حوزه هسته‌ای که اقتدار را به دنبال داشت ، ساخت ماهواره مصباح که پرتاب آن با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده بود در آن زمان با برنامه‌ریزی انجام شده موشکی برای پرتاب ماهواره ساخته شد و در همین راستا از بنده به عنوان وزیر علوم و وزیر دفاع تقدیر به عمل آمد.

این مقام مسئول با اشاره به مطالب فوق ادامه داد:بسیاری از حرکت‌های علمی در زمان مسئولیت بنده بود و همچنین مقام معظم رهبری نیز در جلسه‌ای از من به عنوان وزیر بسیجی یاد کردند و چندین بار در سخنرانی خود به دوران مسئولیت بنده اشاره فرمودند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در برنامه ISI اسلامی که از فرمایشات مقام معظم رهبری است، پیگیری‌های جدی شد و در زمانی سفیر شدم که کشور در شرایط بد تحریمی قرار گرفته بود و کارهایی انجام دادم که روحیه انقلابی می‌خواست از برنامه‌های من این است که دیپلمات‌ها باید روحیه انقلابی داشته باشند.

ضرورت قدرتمند شدن در عرصه هسته ای به منظور حضور در عرصه های بین الملل و جریان مقاومت

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی متذکر شد:شش وزیر برای آموزش و پرورش در زمان شروع دولت یازدهم به مجلس معرفی شد که از ورود آنان به سیستم اجرایی کشور جلوگیری کردیم که با روی کار آمدن آنها فتنه‌های بزرگی رخ می‌داد چرا که دولت به برنامه اجرایی و بدنه اجرایی نیاز دارد و بدون برنامه و نیرو قادر به کار کردن نیست.

زاهدی افزود:مطالبه تمام ما باید این باشد، جبهه مردمی نیروهای انقلاب بدنه را با مشورت به صورت ملی و استانی شکل دهد و باید به نیروهای انقلابی، مؤمن و ولایت‌مدار توجه کند، زیرا دولت باید کارآمد باشد ، نفوذ و رخنه‌های فرهنگی به شدت کشور را آسیب‌پذیر کرده است و اقتدار علم و فناوری ما در این چند سال به حاشیه رانده شده است و برای اینکه بتوانیم در عرصه‌های مختلف و صحنه بین‌الملل حضور داشته باشیم و به جریان مقاومت الهام‌بخشی کنیم، راهی نداریم جز اینکه در عرصه علم و فناوری و هسته‌ای قدرتمند شویم.

۷۰۰هزار میلیارد تومان بدهی دولت و شرکت های دولتی به بانک ها/اقتصاد ایران نیازمند اقتصاد شیشه‌ای و شفاف است

وی با بیان اینکه دولت و شرکت‌های دولتی با ۷۰۰ هزار میلیارد تومان بدهکارترین به بانک‌ها هستند، اظهار داشت: بانک‌ها برای روی پا ایستاد به کارهای جانبی روی آورده‌اند؛ دولت به بانک‌ها تحمیل کرده که گوشه‌ای از بدهی‌ها را به صورت اوراق در نظر بگیرد و هر سال به بدهی‌های مالی دولت افزوده می‌شود.

زاهدی عنوان کرد: اقتصاد ایران نیازمند اقتصاد شیشه‌ای و شفاف است؛ تمام بانک‌ها به بنگاه‌های اقتصادی تبدیل شده و برخی از آنها در حال ورشکستگی هستند؛ در هر کشوری با به وجود آمدن این اتفاق، بانک‌ها اعلام ورشکستگی می‌کردند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی اقدامات منفی اقتصادی در دولت یازدهم ابراز کرد: بانک سرمایه به کارتن خوابی وام ۱۰۰ میلیاردی داد و در برخی موارد تبانی در اخذ وام‌ها صورت گرفته است که اقتصاد شیشه‌ای این موارد را نشان می‌دهد.

وی تاکید کرد: فساد مالی ریشه کشور را از بین می‌برد لذا باید افرادی که وارد می شوند، کارنامه شفاف و دل شیر داشته باشند؛ در مجلس شورای اسلامی برنامه ششم توسعه مورد تصویب قرار گرفته است که هر دولتی باید برای اجرای آن بکوشد.

ضرورت ایجاد نظام ملی نوآوری در کشور

زاهدی با اشاره به اینکه میزان طلاق در کشور به ۲۵ درصد رسیده است، اذعان داشت: از هر چهار ازدواج یک طلاق صورت می‌گیرد؛ ۲۵۶ شبکه ماهواره‌ای برای هویت‌زدایی دینی و نابودی نهاد خانواده برنامه پخش می‌کنند و قصد دارند ریشه دین و کشور ما را بزنند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید نظام ملی نوآوری در کشور ایجاد شود تا براساس آن اقتصاد مقاومتی و همه برنامه‌های خود را پیش ببریم.

وی در خصوص تشکیل جبهه مردمی انقلاب تصریح کرد: تشکیل این جبهه اهمیت بسیاری دارد و اکنون که این جریان به راه افتاده است که باید در صدد استحکام آن بکوشیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با حضور احمدی نژاد و بقایی در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ خاطرنشان کرد: تحلیل‌هایی از اصولگرایان و نیروهای انقلاب در مورد کنار هم بودن احمدی‌نژاد، بقایی و رحیم مشایی وجود دارد و کارهای دو پهلویی نیز از احمدی‌نژاد دیده شده که دور از شان اوست.

روحانی با ریزش رای جدی روبه روست/ اصلاح طلبان در اجماع رسیدن برای حضور روحانی در انتخابات تردید دارند

زاهدی با اشاره به وعده های عمل نشده دولت یازدهم گفت: روحانی با ریزش رأی جدی رو به روست و اصلاح‌طلبان بر سر تصمیم خود در خصوص به اجماع رسیدن برای حضور روحانی در انتخابات تردید دارند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تصمیم گیری دقیق و عقلانی بسیار اهمیت دارد؛ حضور برخی چهره‌ها نباید برای ما مهم باشد و در تصمیم جبهه مردمی نیروهای انقلابی تأثیر بگذارد؛ بهتر است شورای مرکز تصمیمی اتخاذ نکند که مردم به سمت مخالف کشیده شوند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، تاریخ انتشار خبر16 فروردین 1396، کدمطلب: 1076294،www.dana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۷
0
0
رقم معناداری است
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین