پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۹۵۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۷
تولید فولاد چین در ماه مارس 1.8 درصد افزایش نشان داد و به رکورد ماهیانه 72 میلیون تن رسید و این مسئله به نگرانی ها درباره اشباع بازار فولاد دامن زده است. با وجود تلاش های پکن برای مهار کردن ظرفیت مازاد در این بخش و عدم کاهش تقاضا، ما شاهد تداوم عرضه بیش از حد و فراوانی فولاد هستیم.
شعارسال: اطلاعات اداره ملی آمار که روز دوشنبه منتشر شده است نشان می دهد که میزان کل تولید ماهیانه در مارس امسال به سادگی رکورد قبلی سال پیش در همین ماه را که 70.65 میلیون تن بوده، زده است.

این اطلاعات نشان می دهد در سه ماهه اول امسال، کل تولید به 201.1 میلیون تن رسیده است که به نسبت زمان مشابه در سال پیش نشان از افزایش 4.6 درصدی دارد.

افزایش قیمت های فولاد در 2016 و تداوم آن در سال جاری سبب شده است که کارخانه های تولید این محصول بدنبال افزایش سودآوری باشند که این مسئله به نوبه خود منجر به افزایش تولید فولاد گشته است. این در حالی است که دولت چین سال ها است که تلاش می کند تا با کاهش ظرفیت، کارامدی صنعت فولاد را افزایش داده و با مه دود ناشی از کارخانه های فولاد مقابله نماید.

محصولاتی که دولت چین تولید آن را منع کرده است عمدتا شامل محصولات با درجه پایین مانند میلگرد می شود که اکثرا برای ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد.

با این حال افزایش سطح ذخائر و کاهش اخیر در قیمت ها نشان می دهد که تولید فولاد سریعتر از میزان واقعی تقاضای چین رشد داشته است.

فعالترین قیمت معاملات آتی میلگرد فولاد با کاهش 1.15 درصدی 2.918 یوان یا 423.90 دلار به ازای هر تن در 0243 به وقت گرینویچ معامله شد. این معاملات در مسیر کاهش 7.8 درصدی در آپریل قرار دارند که از ماه می سال پیش بدترین عملکرد این محصولات خواهد بود.

طی سال 2016، معاملات آتی میلگرد فولاد بیش از 70 درصد به دست آورده است و امسال نیز تاکنون تا حدود 10 درصد بوده است.

چین در اقدامی که چشم انداز تقاضای محصولات فولاد را بیش از پیش نامطمئن می کند دستوراتی داده است تا بازار مستغلات فولاد را مهار کند. این اقدامات که سراسیمگی چین برای حل این معضل را نشان می دهد شامل محدود کردن فروش ها در داخل کشور توسط خریداران و همچنین سخت تر کردن شرایط چک های وام می شود.

این اقدامات ممکن است مانع هر گونه بهبودی در قیمت های میلگرد فولاد از کاهش های مارس و آپریل شود.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تابناک، تاریخ انتشار: 29 فروردین 1396، کدخبر: ۶۸۶۰۱۱، www.tabnak.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۹
0
0
مگه چینی ها هم محیط زیست سرشون می شه. کشور ی به اعتقاد به اخلاق و محیط زیست و .... . فقط پول پول پول
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین