پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۵۱۵۳
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۶
مدیرکل صداوسیمای استان اردبیل گفت: ضروری است پیوست فرهنگی برای طرح‌های اقتصادی استان لحاظ شود.

شعار سالعبدالله مددی بعدازظهر یکشنبه در حاشیه مراسم ارتحال حضرت امام در جمع خبرنگاران تصریح کرد: در صورتی که هر طرح اقتصادی و پروژه عمرانی پیوست فرهنگی داشته باشد، به مقوله اطلاع‌رسانی و طرح رسانه‌ای آن توجه خواهد شد.

وی افزود: متأسفانه پروژه‌های اقتصادی متعددی در سطح استان اجرا شده یا پیشرفت مطلوبی داشته که اطلاع‌رسانی نشده است و این در حالی است که اطلاع‌رسانی ضریب نفوذ پروژه در اذهان عمومی را ارتقا خواهد بخشید.

مدیرکل صداوسیمای استان متذکر شد: از سویی اطلاع‌رسانی صحیح و به موقع از وضعیت پروژه منجر به جلب مشارکت عمومی می‌شود و حتی در مواقعی به حل مشکلات روند اجرایی پروژه‌ها نیز کمک خواهد کرد.

مددی با بیان اینکه صداوسیمای استان آماده تولید برنامه و معرفی پروژه‌های اقتصادی در قالب سریال، مستند و انیمیشن است، اضافه کرد: متأسفانه در برخی مواقع خود مدیران از این مهم استقبال نمی‌کنند.

وی تأکید کرد: توان و تخصصی علمی و فنی برای تولید برنامه و معرفی پروژه‌های اقتصادی در صداوسیمای استان وجود دارد و کافی است مدیران برای پروژه‌های خود پیوست فرهنگی ترسیم کنند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار 14 خرداد 96، کدمطلب:3996028، www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین