شعار سال: عملیات ساخت بیمارستان امام علی (ع) شهرستان کازرون وارد هشتمین سال شد اما هنوز این بیمارستان آماده بهرهبرداری نیست. عملیات ساخت بیمارستان امام علی(ع) در کازرون از سال 88 در زمینی به مساحت 11.5 هکتار با زیربنای 13 هزار مترمربع آغاز شده است.
افتتاح بیمارستان در ایستگاه وعدهها
مسئولان کنونی و سابق شهرستان کازرون بارها وعده افتتاح این بیمارستان را به مردم دادهاند که از جمله میتوان به هفته دولت ودهه فجر 95 و پایان خرداد ماه 96 اشاره کرد که در اغلب رسانهها نیز منعکس شده است اما این بیمارستان همچنان در ایستگاه وعدهها باقی مانده و به گفته سید کمال علوی فرماندار این شهرستان تلاش میشود در هفته دولت امسال این بیمارستان افتتاح شود.
علوی علت اصلی تاخیر در افتتاح این بیمارستان را مطالبات پیمانکار عنوان میکند که رقمی حدود پنج میلیارد تومان است که با توافق پیمانکار تحویل موقت بیمارستان انجام میشود.
به گفته فرماندار کازرون بخش اعظم مشکلات این بیمارستان برطرف شده و تلاش میشود این بیمارستان به همراه بیمارستان قائمیه این شهرستان در هفته دولت افتتاح شود.
علوی تجهیز و تامین نیروی انسانی بیمارستان امام علی (ع) را بر عهده علوم پزشکی شیراز میداند که بنا به وعده مسئولان علوم پزشکی شیراز به محض تحویل بیمارستان تجهیز آن نیز صورت میگیرد.
بیمارستان آموزشی امام علی(ع) مربوط به دانشگاه آزاد کازرون است و بناست علاوه بر ارائه خدمات درمانی به مردم مشکلات آموزشی دانشجویان علوم پزشکی این شهرستان و شهرستانهای اطراف را که مجری رشته علوم پزشکی هستند، برطرف کند.
پای اعتبارات میلنگد
عبدالحمید فرزانه، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به عنوان متولی این بیمارستان در گزارشی که فروردین امسال منتشر شده بود، علت تاخیر در افتتاح را کمبود بودجه دانسته و گفته است: در صورت تامین چهار میلیارد تومان دیگر این بیمارستان تکمیل میشود.
به گفته وی درآمد دانشگاه آزاد از شهریههای دانشجویان تامین میشود اما کاهش تعداد دانشجو در سالهای اخیر سبب شده که درآمد دانشگاه کاهش پیدا کند. به اعتقاد وی هزینههای جاری دانشگاه آزاد کازرون اجازه پرداختن به پروژههای عمرانی را نمیدهد.
آنگونه که فرزانه گفته است این بیمارستان در حال حاضر 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با اختصاص اعتباراتی از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مشکلات موجود برای افتتاح برطرف میشود.به گفته وی این اعتبارات قرار است صرف ساخت ساختمان همراه بیمار و ایستگاه پرستاری شود و مابقی جزئیات که نقش مهمی در ساختمان بیمارستان ندارد،به تدریج ساخته میشود.
سرپرست دانشگاه آزاد کازرون البته بر این نکته تاکید دارد که وظیفه دانشگاه تنها تکمیل ساختمان و فضای فیزیکی بیمارستان است اما تجهیز بیمارستان از جمله دستگاههای مورد نیاز و تجهیز اتاق عمل به عهده دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار 08 تیر 1396، کد مطلب: 1447922: tasnimnews.comwww.