پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۵۸۱۸
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۹
استاندار زنجان گفت: بهتر است طرح‌های بازسازی و نوسازی که تاکنون به دبیرخانه درخواست داده‌اند، توسط بانک‌ها پذیرش شود.

شعارسال: اسدالله درویش‌امیری در چهل و سومین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، اظهار کرد: در حال حاضر سقف استانی برای تسهیلات طرح رونق در نظرگرفته نشده و هر استانی که با بانک‌ها تعامل مثبتی داشته باشد، بهتر می‌تواند از ظرفیت این تسهیلات استفاده کند.

این مسئول ادامه داد: از زمان ابلاغ اجرای این طرح تاکنون 87 پرونده پذیرش، 62 مورد بررسی و 21 فقره به سیستم بانکی معرفی شده است و باید از تسهیلات پیش‌بینی شده برای رونق تولید بخش‌های کشاورزی، صنعت و معدن، حل مشکل تولید این بخش‌ها و نوسازی واحدهای تولیدی موجود نهایت استفاده را کرد.

وی با اشاره به تسهیلاتی که به بازسازی و نوسازی تخصیص داده شده است، خاطرنشان کرد: بانک‌ها تا زمان ابلاغ دستور‌العمل از جانب بانک مرکزی به استان‌ها، پرونده‌هایی که توسط دبیرخانه پذیرفته شده‌ است را پذیرش کنند.

نماینده عالی دولت در استان زنجان، یادآور شد: پس از استقرار واحدهای تولیدی بر اساس ضوابط زیست‌محیطی، با مرور زمان شهرها و محل سکونت انسان‌ها گسترش و توسعه می‌یابد که با توسعه شهرها و نزدیک شدن محدوده محل سکونت انسانی به محیط استقرار صنایع و واحدهای تولیدی موضوع مشکلات زیست‌محیطی و آلایندگی آن‌ها مطرح می‌شود.

درویش‌امیری اظهار کرد: باید تدبیری داشت که علاوه بر حفاظت محیط زیست و سلامت جامعه، مانعی برای فعالیت واحدهای تولیدی ایجاد نشود و در خصوص واحدهای تولیدی که هم‌اکنون با چنین مشکلی مواجه هستند، می‌توان برای جابه‌جایی، تغییر فناوری یا اصلاح وضعیت تولید، از محل کمک‌های فنی و اعتباری وارد عمل شود.

وی تصریح کرد: باید آخرین راهکارهای ارائه شده در دنیا را برای مقابله با مسائل زیست‌محیطی واحدهای تولید به کار گرفت تا صنایع به عنوان سرمایه ملی دیده شود.

در ادامه این جلسه، فرامرز نیک‌سرشت معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار زنجان، اظهار کرد: بهتر است مکانیسم تشویقی و حمایتی برای جابه‌جایی واحدهایی که آلایندگی دارند، بررسی و طراحی شود تا این واحدها با ارتقای تکنولوژی خود، ساماندهی شوند.

در ادامه این جلسه، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، اظهار کرد: خط تولید گیربکس اتوماتیک در زنجان راه‌اندازی می‌شود و مجوزهای لازم برای راه‌اندازی خط تولید گیربکس اتوماتیک توسط سرمایه‌گذار بلژیکی در زنجان اخذ شده است و شرایط لازم برای آغاز به کار این واحد تولیدی در زنجان فراهم شده و در آینده نزدیک خط تولید آن راه‌اندازی می‌شود. همچنین شرکت تولیدکننده لوازم بهداشتی سرمایه‌گذاری بزرگی در استان انجام داده و فعالیت خود را در شهرک صنعتی نوآوران فعالیت خود را آغاز کرده است.

ناصر فغفوری ادامه داد: تسهیلات پیش‌بینی شده برای طرح نوسازی صنایع در استان زنجان 2700 میلیارد تومان است که تاکنون به میزان 2400 میلیارد ریال برای طرح نوسازی صنایع ثبت‌نام انجام شده است.

وی با اشاره به وضعیت حمایتی دولت از بخش تولید کشور، یادآور شد: دولت برای امسال در دو بخش طرح رونق و نوسازی و تجهیز واحدها تسهیلاتی پیش‌بینی کرده که هنوز آیین‌نامه اجرایی آن به بانک‌ها ابلاغ نشده و امیدواریم بانک‌های عامل استان نسبت به پزیرش واحدها مساعدت کنند.

در ادامه این جلسه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان، اظهار کرد: بهتر است مشکلات مربوط به واحدهای تولیدی نیمه‌راکد یا راکد شناسایی شود؛ چرا که می‌توان پس از شناسایی این مسائل متناسب با نوع مشکل، راهکاری برای حل آن ارائه کرد.

شهرام طهماسبی ادامه داد: مشکل زیست‌محیطی دریاچه ارومیه و یا سایر دریاچه‌های با استفاده از اعتبارات کمک‌های فنی و اعتباری حل شد و بر همین اساس واحدهایی که در استان مشکل زیست‌محیطی دارند، می‌توانند با بهره‌گیری از محل این اعتبارات برای رفع مشکلات زیست‌محیطی واحدهای تولیدی استان زنجان استفاده کرد.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 29مرداد1396، کدخبر: 965-10484-5: www.zanjan.isna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین