پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 15
کد خبر: ۸۰۲۸۵
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۹
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: نظام آموزش عالی در کشور به ارائه مطالب تئوری تاکید دارد و از آموزش‌های عملی غافل است، همین عامل به افزایش شمار بیکاران دامن می‌زند.

شعار سال: سمیه محمودی در آیین تجلیل از بازنشستگان کشوری شهرضا که در محل تالار سرو این شهرستان برگزار شد، بیکاری، کم آبی و عدم تکمیل پروژه فاضلاب را مهمترین مشکلات منطقه برشمرد و افزود: حل این مشکلات نیازمند تعامل و همکاری مسئولان و مردم است.

وی گفت: اقدامات اولیه برای تکمیل پروژه فاضلاب شهری شهرضا با استفاده از راهکار قانونی موجود در ماده واحد ایجاد تأسیسات آب و فاضلاب انجام شده و سایر موارد در سایه تعامل همه جانبه مردم و مسئولان انجام خواهد شد.

وی اسلامی بیکاری را یکی از مهمترین مشکلات جوانان در کشور برشمرد و افزود: این معضل تا جایی اهمیت دارد که رهبری در شعار امسال بر ضرورت حل آن تأکید کردند.

نماینده مردم شهرضا در مجلس راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی شهرضا را از جمله مهمترین راهکارهای موجود برای حل معضل بیکاری دانست و تصریح کرد: راه اندازی این منطقه به سود همه استان اصفهان است پس باید در سایه هم فکری و تعامل همه جانبه برای تحقق اهداف موجود در این زمینه همکاری شود. لازم است از توسعه مراکز بوم گردی در شهرستان و همچنین بخش صنایع دستی حمایت شود؛ زیرا این بخش با ارزش افزوده زیادی که دارد امکان اشتغال زیادی را فراهم می‌کند.

وی اذعان کرد: نظام آموزش عالی در کشور به ارائه مطالب تئوری تآکید دارد و از آموزش‌های عملی غافل است، همین عامل به افزایش شمار بیکاران دامن می‌زند. واحدهای صنعتی فعال در شهرک‌های صنعتی شهرستان به افرادی احتیاج دارند که بتوانند از ابزارهای صنعتی در محیط کارگاهی استفاده کنند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ 23 شهریور 96 ، کد مطلب: 612656: www.bornanews.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین