شعار سال: دکتر محمد حیدری رئیس جهاد دانشگاهی قم بهمراه معاونان این نهاد با رئیس صداوسیمای قم دیدار و زمینه های همکاری مشترک را بررسی کردند.
در ابتدای این جلسه رئیس جهاد دانشگاهی قم با اشاره به برگزاری جشنواره "کالای ایرانی گامی ومی بسوی بالندگی" بعد از تصویب طرح جهاد در شورای فرهنگ عمومی استان، گفت: بخش های عمومی جشنواره شامل راه اندازی سایت جشنواره، طراحی و اجرای مسابقات، جوایز و ... بخش های مختلف جشنواره در حال اجرا است.
حیدری ادامه داد: بخش دیگر جشنواره "کالای ایرانی گامی بسوی بالندگی" نمایشگاه جشنواره با بخش های متنوع و متعدد است که فعالیتی فرابخشی و مستلزم همکاری سازمان ها و ارگانهای همکار میباشد.
وی افزود: بر همین اساس با توجه به رسالت برزگی که صداوسیما در راستای آگاهی بخشی به آحاد جامعه دارد و نظر به اینکه "جشنواره ی "کالای ایرانی گامی بسوی بالندگی" در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص فرهنگ سازی استفاده از محصولات ساخت داخل است، کمک و همکاری رسانه ملی در معرفی و پوشش خبری این اتفاق بسیار راهگشا خواهد بود.
استفاده از کالای ایرانی، رفع معضل بیکاری
وی با اشاره به زمان برپایی نمایشگاه از 30آبان تا سه آذر، اظهار کرد: معتقدیم اگر ذائقه مردم عوض شود و مردم به محصولات ایرانی اعتماد و به محصولات ایرانی رغبت پیدا کنند، بخش زیادی از معضل بیکاری در کشور رفع خواهد شد.
حیدری در ادامه به فعالیت های جهاد دانشگاهی اشاره داشت و گفت: جهاد دانشگاهی رقیبی کسی نبوده و نیست، جهاد تنها کارهای بر زمین مانده را عهده دار می شود و همواره نشان داده است که می تواند موفق عمل کند؛ شاید انجام بسیاری از کارهایی که از ابتدای انقلاب تا کنون بدست جهاد صورت گرفته است اگر نمی شد، امروز هم محال به نظر می رسید.
رئیس جهاد دانشگاهی قم در پایان گزارشی از فعالیت های فرهنگی جهاد در دانشگاه های استان، دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت فعال در استان و فعالیت های حوزه پژوهش این واحد ارائه داد و تصریح کرد: با توجه به پتانسیل بالای موجود در جهاد دانشگاهی قم، صداوسیما با توجه به پشتوانه اقبال و اعتماد مردم، می تواند کمک شایانی در خدمت رسانی هرچه بهتر جهاد دشته باشد.
مرکز ناباروری قم جزء10 مرکز برتر کشور
در ادامه معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی قم با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در مقوله افزایش جمعیت، فعالیت های مرکز درمان ناباروری قم را بیان و عنوان کرد: مرکز درمان ناباروری قم جزء 10 مرکز برتر کشور است و جادارد از این پتانسیل در راستای مسئله افزایش جمعیت استفاده شود.
طباطبایی با اشاره به وجود سه میلیون زوج نابارور در کشور که در پی فرزندآوری هستند، گفت: متاسفانه در صداوسیما سهم کافی برای این قشر در نظر گرفته نشده است.
وی تاکید کرد: کلیه متخصصین مرکز درمان ناباروری قم آمادگی دارند که در حوزه بحث ازدیاد جمعیت به هر شکل و در قالب های برنامه سازی مختلف با صداوسیما همکاری داشته باشند.
وی گفت: هیچ نوع ناباروری قابل درمان نیست که در مرکز قم امکان آن وجود نداشته باشد، لذا امروز نیاز به خروج از کشور برای درمان در این حوزه کاملا مرتفع شده است.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین لطفی نیاسر اظهار کرد: صداوسیما سابقه زیادی در حوزه همکاری با جهاد دانشگاهی دارد و جزئ اولین مجموعه های دولتی محسوب می شود که همکاری را با جهاد آغاز کرد.
نقش اعظم در حمایت از کالای ایرانی با مردم است
مدیرکل صداوسیمای قم در خصوص جشنواره "کالای ایرانی گامی به سوی بالندگی" گفت: پاشنه آشیل صنعت تبلیغ و برندینگ می باشد که متاسفانه در ایران مغفول مانده است، این جشنواره می تواند نقش بسزایی در فرهنگ سازی تبلیغات میان صنایع ایفا کند.
وی افزود: در بحث حمایت از کالای ایرانی، نقش اعظم با مردم و خرید کالای ایرانی توسط مردم است؛ لذا مهم است که در جشنوار های اینچنینی مشارکت دادن مردم به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل صداوسیمای قم با تاکید بر اینکه برای امتداد و اثر جشنواره برنامه ریزی شود، گفت: صنعت قم از صنایع مظلوم کشور است و جا دارد در این جشنواره و نمایشگاه بخشی به وضعیت منابع مالی صنعت در قم، پشتیبانی بانک ها، قوانین مالیاتی و ... نیز اختصاص داده شود.
لطفی نیاسر در ادامه به فعالیت های مرکز ناباروری قم اشاره داشت و گفت: فعالیت های این مرکز بسیار امیدوار کننده است و این خودباوری که در مجموعه پزشکی و دانشمندان ما وجود دارد به مردم منتقل می شود.
مدیرکل صداوسیمای قم تصریح کرد: در بخش های مختلف فعالیت جهاد قم، زمینه همکاری وجود دارد.
در ادامه این جلسه ضمن اعلام آمادگی صداوسیما جهت پوشش خبری و تبلیغی نمایشگاه "کالای ایرانی گامی بسویبالندگی" سایر زمینه های همکاری در حوزه های آموزشی نیز بررسی و توافقات اولیه انجام شد.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار 10 مهر 96، کد مطلب: 967-3214-5 ، www.isna.ir