پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۶۳۳۷
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۷

خوشنویسان باید از نظر اقتصادی حمایت شوند

نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجمن خوشنویسان به اختلاف میان اعضای این صنف اشاره کرد و گفت: اعضای این صنف در بسیاری از موارد باهم اختلاف دارند که اگر رقابت و حسادت میان افراد از بین برود، مشکلاتشان کاهش می یابد.

شعارسال: محمدحسین ساکت همزمان با هفته خوشنویسی درباره انگیزه انتخاب هفته ای برای خوشنویسان، اظهار کرد: انگیزه اصلی ما برای انتخاب هفته ای به نام خوشنویسی حفظ این هنر دیرین و اصیل ایرانی در سطح جامعه و جهانی است.

وی افزود: جامعه ما باید با هنر معاصر ایرانی بطور کامل آشنا شود تا در آینده به جای استفاده از تابلوهایی که معنی ندارد و فرهنگ غربی را ترویج می کند، فرهنگ ایرانی را به مردم نشان دهیم.

این هنرمند خوشنویس ادامه داد: هنر خوشنویسی می تواند به ترویج فضایل اخلاقی در جامعه کمک کند به همین دلیل در حال حاضر ما درنظر داریم تا بیشتر دانش آموزان از کودکی در محیط خانه و مدرسه با این هنر آشنا شوند و همچنین تحقیقات نشان داده که هنر خوشنویسی از مهم ترین عوامل پیشگیری از جرم در زندان ها است.

نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجمن خوشنویسان به کم هزینه بودن آموزش هنر خوشنویسی در جامعه اشاره کرد و گفت: خوشنویسی هنری کم هزینه است که می تواند حالتی آرامش بخش را به افراد جامعه القا کند به همین دلیل استفاده از شعرهای خطاطی شده تاثیر روانی بسیاری در افراد جامعه دارد.

ساکت همچنین به لزوم حمایت خوشنویسان از نظر اقتصادی اشاره کرد و یادآور شد: یکی از بزرگترین مشکلات خوشنویسان که باعث دلسردی آنها می شود، مسائل مالی است. باید مسوولان با ایجاد اشتغال زایی و ترویج این هنر در میان افراد جامعه، این قشر از نظر اقتصادی حمایت شوند.

وی یکی دیگر از مشکلات خوشنویسان را نبود کلاس های منظم در این رشته دانست و تاکید کرد: افراد جامعه ما از کودکی بگونه ای آموزش ندیده اند که کلاس های خوشنویسی را جدی بگیرند بنابراین این موضوع ما را برآن داشت که به فکر ایجاد یک تفاهم نامه با دانشگاه فرهنگیان باشیم که چند واحدی را به این هنر اختصاص دهند.

نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجمن خوشنویسان درباره شال ها و لباس هایی که خطاطی شده اند، خاطر نشان کرد: خطاطی روی لباس ها و شال ها یک نوع تقابل با تصویرگری های غربی است که می تواند نمادی از ملیت ما باشد. این حرکت موثر و قانونمند می تواند در غالب لباس های بومی و محلی هم ظاهر شود و در کل کشور رواج یابد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران ایسکانیوز،تاریخ انتشار 23مهرماه 96، کدخبر:  846366 ، www.iscanews.ir



خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین