پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۷۳۲۴
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۳
رئیس دانشگاه بیرجند گفت: دانشگاه‌های استان ۵۰ هزار دانشجو دارد که ازاین تعداد ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه بیرجند تحصیل می‌کنند و با توجه به این میزان دانشجو باید بودجه دانشگاه‌ها درحوزه علوم پایه افزایش یاید.

شعار سال: خلیل خلیلی صبح امروز درشورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگا‌ه‌ها ضمن تأکید بر هم ‌افزایی توانایی‌ها درجهت توسعه دانشگاه‌های استان اظهارداشت: استان خراسان‌جنوبی نقاط ضعف و قوت بسیاری دارد و باید بعنوان یک شهروند استانی در جهت توسعه و آبادانی آن گام‌هایی برداشته شود.

وی با اشاره به قدمت ۴۲ ساله آموزش عالی و کارکردهای متنوع آن گفت: یکی از کارکردهای آموزش عالی کارکرد آموزش آن است که باید به آن توجه ویژه شود.

رئیس دانشگاه بیرجند بابیان اینکه تا کنون در دانشگاه بیرجند ۲۰ هزار دانشجو با مدرک کارشناسی فارق التحصیل شده‌اند افزود: بخش پژوهشی دانشگاه که از بدیهیات کارکردهای دانشگاه است باید درعرصه استانی و بین‌المللی فعالیت داشته باشد.

خلیلی افزود: در شرایطی که استان ما در منطقه مرزی قرارگرفته است شاخص‌های امنیت در استان رتبه ۱ یا ۲ را در کشور کسب کرده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مشارکت بالای مردم در مسائل اجتماعی ناشی از فرهنگ بالای مردم است که کارکردهای این فرهنگ در دانشگاه‌ها تأثیرگذار بوده است.

رئیس دانشگاه بیرجند نگهداشت جمعیت در منطقه مرزی را حائز اهمیت دانست و یادآورشد: دانشگاه‌های استان ۵۰ هزار دانشجو دارد که از این تعداد۱۱هزار دانشجو در دانشگاه بیرجند تحصیل می‌کنند و با توجه به این میزان دانشجو باید بودجه دانشگاه‌ها درحوزه علوم پایه افزایش یاید.

خلیلی بابیان اینکه دانشگاه‌ها معرف استان هستند گفت: بهره‌وری میزان شغل یابی و راه‌یابی به مقاطع بالاتر است و سرمایه گذاری و بهره‌وری در استان نتیجه بخش بوده است.

وی با اشاره به کاهش جمعیت دانشجویی استان گفت: دانشگاه تهران ۱۱ درصد و دانشگاه مشهد ۱۵ درصد کاهش دانشجو داشته‌اند که باید در استان ما به این موضوع توجه شود.

رئیس دانشگاه بیرجند به کلیات طرح آمایش در استان اشاره کرد و گفت: این طرح از ۱۰بند تشکیل شده است که بند اول و دهم آن به ترتیب گسترش کمی و کیفی آموزش عالی بانرخ رشد ۱/۲ درصد و افزایش ضریب امنیت در کشور است.

خلیلی اذعان داشت: شهرهای دانشگاهی در کشورهای مختلف بر مبنای توسعه دانشگاه بوجود می‌آیند و اگر بر تصمیمات مسئولین استانی اجماعی داشته باشیم و بحث آموزش را در مناطق مرزی هدف قراردهیم به نتیجه مطلوبی خواهیم رسید.

وی با اشاره به طرح‌های ارائه شده دانشگاهی گفت: طرح اشتغال‌آفرینی دانش بنیان و ایجاد موزه علوم و تکنولوژی درشرق کشور و ایجاد پژوهشگاه مطالعات منطقه‌ای ازجمله طرح‌های پیشنهادی دانشگاهی است که امیدواریم به مرحله اجرا برسد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار 27 مهر 96، کدمطلب:۱۳۹۶۰۷۲۶۰۰۰۶۲۹ ، www.farsnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین