پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۷۴۲
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۲
جان ویل، دریادار نیروی دریایی بریتانیا معتقد است که باید جلوی داعشی‌ها گرفته شود و به هر طریقی مانع اجرای عملیات تروریستی در انگلیس شد.

شعارسال: این دریادار نیروی دریایی انگلیس، استفاده از موشک‌های بالستیکی "ترایدنت" برای حمله به مواضع گروه تروریستی داعش را امکان پذیر دانست.

این موشک ها با حداکثر برد بیش از 11 هزار کیلومتر قادر به حمل کلاهک هسته‌ای هستند.

به نوشته نشریه Express، دریادار جان ویل می‌گوید استفاده پیشگیرانه از سلاح هسته‌ای از افتادن "بمب کثیف" به دست داعشی‌ها جلوگیری خواهد کرد.

جان ویل همچنین تاکید کرد در حال حاضر چهار فروند زیردریایی از نوع "ونگارد" که حامل موشک‌های بالستیکی هستند، در اختیار نیروی دریایی بریتانیا قراردارد و از موشک‌های ترایدنت می‌توان برای جمله به مواضع شبه نظامیان استفاده کرد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار خبر 3 بهمن 1394، کدمطلب: 94110300827، www.isna.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین