پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۸۳۷۴
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: تصمیم گیری شفاف در مورد عدم انتقال آب کردستان به استان‌های دیگر خواست و انتظار مردم و مسئولین استان از وزارت نیرو است.

شعار سال: امیر قادری روز دوشنبه در کارگاه آموزشی و تمرینی اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان کردستان، با بیان اینکه ایران کشوری حادثه خیز است و شرایط خاص خود را دارد، اظهار کرد: در حوزه مدیریت بحران آموزش‌هایی که ارائه می شود باید خاص کشور ایران باشد، البته لازم است از تجربه جهانی هم استفاده شود، اما باید بپذیریم مدیریت بحران، هم یک علم، هم یک فن و هم یک هنر است.

وی افزود: برگزاری کلاس‌های آموزشی در استان می تواند سطح آمادگی مدیران را در بخش های مختلف ارتقا بدهد و آموزش ها باید حول برنامه هایی باشد که آثار و تلفات خسارات را به حداقل ممکن برساند.

معاون عمرانی استاندار کردستان با بیان اینکه کردستان شرایط خاصی دارد و برخی حوادث طبیعی است، تصریح کرد: اما وقوع برخی از حوادث ناشی از تصمیمات انسان ها و برنامه ریزی هایی است که به اشتباه انجام و مشکلاتی را ایجاد می کند.

قادری افزود: به عنوان مثال اگر به مسائل زمین ساختی و تکتونیکی در نظام شهرسازی، در پهنه بندیها و جهات توسعه شهرها و انتخاب کاربری هایی که برای شهرها انجام می شود، توجه نکنیم، در آینده قطعا به هنگام وقوع زلزله دچار مشکل خواهیم شد.

وی یادآور شد: سالهاست وزارت راه و شهرسازی از قراردادهای خاصی برای تهیه طرح های جامع و تفضیلی استفاده می کند و نیاز است این طرح‌ها مورد بازنگری جدی واقع شود.

معاون عمرانی استاندار کردستان در ادامه گفت: در شرایطی که در کردستان با مشکلات خاص این استان مواجه هستیم، دشت قروه و دهگلان بوی کویر می دهد و افت آبهای زیرزمینی این منطقه را تهدید می کند.

قادری تصریح کرد: در این دشت حاصلخیز کشاورزی 70 تا 80 متر و در برخی نقاط بیش از این مقدار شاهد افت آب‌های زیرزمینی هستیم، اما وزارت نیرو به اشتباه تصمیم می گیرد آب استانی را به استان دیگر انتقال دهد.

وی افزود: به دلیل استقاده بی رویه از آب‌های زیرزمینی در این دشت و احتمالا انتقال آب‌های این منطقه به نقاط دیگر شاهد فرونشست زمین هستیم.

معاون عمرانی استاندار کردستان تأکید کرد: باید قبل از تصمیم به انتقال آب، اقدامات لازم در مبدأ و مقصد این آبها صورت بگیرد که یکی از این اقدامات اصلاح الگوی کشت است.

قادری ادامه داد: در حالی که یک میلیون و 100 هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان وجود دارد و 900 هزار هکتار آن قابلیت تبدیل به اراضی آبی را دارا است، اما در حال حاضر فقط 135 هزار هکتار معادل 12 درصد اراضی کشاورزی استان کردستان آبی است در حالی که متوسط کشوری در این زمینه بیش از 40 درصد است.

وی تأکید کرد: اگرچه انتقال آب برای شرب از نقطه ای به نقطه دیگر، یک امر طبیعی و قابل پذیرش است اما باید از مسئولان وزارت نیرو پرسید آیا سازوکارهای لازم این موضوع فراهم شده است؟ مسئولان وزارت نیرو بدانند مدیریت استان قاطعانه در مقابل تصمیم وزارت نیرو مبنی بر انتقال آب خواهد ایستاد، چراکه این انتقال آب در آینده منجر به حوادث و بحران در سطح استان کردستان خواهد شد.

وی در ادامه به موضوع بافت های ناکارآمد و مسئله دار در شهرهای استان پرداخت و با اشاره به مشکلات جدی این بافت ها گفت: این سکونتگاه ها با کوچکترین زلزله دچار معضل خواهند شد، ضمن آنکه برخی از ساخت و سازهای جدید مهندسی ساز هم که به دلیل عدم نظارت جدی مشکل دارند، قابلیت تبدیل به بحران را در آینده خواهند داشت.

معاون عمرانی استاندار کردستان با اشاره به تصویب سند توانمندسازی در دولت و ابلاغ آن گفت: فرمانداری ها و شهرداری ها باید این سند را به درستی اجرا کنند و به گونه ای کار را ساماندهی کنند که شاهد حداقل خسارت‌ها باشیم.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران ، تاریخ انتشار آبان 96، کدمطلب:968-291-5، www.isna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین