شعار سال: محمد خسروی در خصوص وضعیت هوای استان کرمانشاه طی روز اربعین و پایان هفته گفت: براساس بررسی آخرین داده های هواشناسی، طی امروز به استثنای افزایش دمای روزانه و در بعضی ساعات افزایش ابر، پدیده قابل توجهی برای سطح استان پیش بینی نمی شود.
وی افزود: به دنبال این وضعیت، در دو روز پایانی هفته(پنج شنبه و جمعه) که مصادف با اربعین است گذر موجی ضعیف، ضمن کاهش دمای هوا، شرایط را برای وقوع بارش های پراکنده همراه با وزش باد در سطح استان فراهم خواهد کرد.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: پیشبینی میشود وزش باد ممکن است طی ساعاتی از روزهای یادشده، هوا را بخصوص در نواحی مرزی کم و بیش غبارآلود کند.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ 17 آبان 96، کد مطلب: 4138358: www.mehrnews.com