پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۴۵۵
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۰
چند کارشناس حوزه سلامت ادعا کرده‌اند که شیوع ویروس زیکا در آمریکای لاتین می‌تواند نسبت به ابولا، تهدید جدی‌تری برای سلامت جهانی باشد.
شعارسال: این کارشناسان ارشد پیش از نشست اضطراری روز دوشنبه از سوی سازمان جهانی بهداشت (WHO)، نسبت به تهدید جدی‌تر ویروس زیکا هشدار داده‌اند.

در این نشست قرار است در مورد اینکه آیا لازم ویروس زیکا با توجه به افزایش هشداردهنده تعداد مبتلایان به نارسایی مادرزادی میکروسفالی در گروه بحران جدی سلامت قرار گیرد،‌ تصمیم‌گیری شود.

»جرمی فارار» از موسسه تحقیقاتی Wellcome Trast گفت: از بسیاری جهات شیوع ویروس زیکا نسبت به همه‌گیر شدن بیماری ابولا در سال 15-2014 خطرناک تر است. این ویروس عامل بیماری عفونی خاموشی است که در افراد ناقل هیچ علائمی ندارد و آسیب پذیرترین افراد جامعه یعنی زنان باردار را مورد هدف قرار می‌دهد و می‌تواند پیامدهای منفی بر فرزندان آنان داشته باشد.

روزنامه گاردین نیز در این باره نوشت: در حال حاضر چشم اندازی برای تولید واکسن مقابله کننده با این ویروس وجود ندارد. به گفته کارشناسان مشکل اصلی این است که تولید واکسن مستلزم آزمایش کردن روی زنان باردار است و ریسک بالایی دارد.

همچنین از آنجایی که در 80 درصد مبتلایان به این ویروس علائمی مشاهده نمی‌شود ردیابی و شناسایی آن شدیدا مشکل است. پشه‌های Aedes و عامل انتقال ویروس زیکا طی چند دهه گذشته دامنه حضور خود را گسترش داده‌اند. همچنین محیط‌های شهری و کمربند استوایی زمین فضای مناسبی برای رشد این پشه‌ها است.

از سوی دیگر با تداوم شیوع ویروس زیکا ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دستور داد تا برای مقابله با این ویروس واکسن ساخته شود.

اگرچه خطر آلوده شدن ساکنان روسیه به ویروس زیکا وجود ندارد اما رئیس جمهور این کشور نسبت به سفر مسافران آمریکای مرکزی و جنوبی به روسیه ابراز نگرانی کرد.

با این حال وزیر بهداشت روسیه گفت: می‌دانیم شیوع این بیماری کشور ما را تهدید نمی‌کند.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، متخصصان روس امیدوارند بتوانند تا ماه مارس واکسن ویروس زیکا را تولید کرده تا به کشورهای آلوده صادر کنند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تاریخ دوشنبه 12 بهمن 1394، کد مطلب: 94111207642، www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین