وي افزود: با اين حال، ما توانسته ايم در بحث عوارض مشاغل و عوارض خودرو، اين سيستم را پياده کنيم و اميدواريم با اجرايي شدن اين طرح، حوزه درآمد نيز از نتايج مثبت آن بهره مند شود.
مديرکل درآمد شهرداري تبريز، اهداف اجراي اين سيستم را برشمرد وگفت: مهم ترين هدفي که در اين طرح مدنظر قرار گرفته، تسريع در ارائه خدمات به شهروندان است تا آنان در اندک مدت و با صرف کمترين وقت، خدمات مورد نياز خود را دريافت کنند.
پورخردمند دربخش ديگري از سخنان خود، خطاب به مديران درآمد مناطق گفت: تحقق اين هدف نياز به درک مشترک از موضوع دارد که خوشبختانه اين درک در تمامي مديران ديده مي شود و بايد همتي به عمل آيد تا مشکلاتي که در اين حوزه وجود دارد، برطرف گردد.
وي در ادامه به وضعيت بندهاي موجود در قبض هاي سيستم POS اشاره و تاکيد کرد: مهم ترين بندي که بايد در قبوض دريافتي شهروندان درج شود، محل پرداخت است؛ يعني در قبض حتما مشخص شود که شهروند محترم، وجه خود را از بابت کدام خدمت دريافتي مي پردازد که البته اين قسمت از قبض، مي تواند به صورت دستي و توسط خود شهروند پر شود.
پورخردمند بار ديگر به بيان اهداف اين طرح پرداخت و تصريح کرد: با حذف قبوض از چرخه پرداخت عوارض، هزينه ها تا حد قابل توجهي کاهش مي يابد و شهروندان در اسرع وقت، خدمات درخواستي خود را در يافت مي کنند.
مديرکل درآمد شهرداري تبريز، مديران در آمد مناطق را امانت دار مالي شهرداري خواند و گفت: مديران درآمد شهرداري هاي مناطق، به عنوان ذي حساب منطقه متبوعه، امانت دار محسوب مي شوند و در برابر اسناد مسوولند؛ بنابر اين براي هرچه دقيق ترشدن و تسريع مراحل پرداخت عوارض توسط شهروندان، بايد هرچه زودتر در جهت راه اندازي اين سيستم، اقدامات لازم را انجام دهند.
گفتني است امکان وصول الکترونيکي هرگونه عوارض شهرداري توسط دستگاه هاي POS توسط مديريت درآمد و با هماهنگي سازمان آمار و فناوري اطلاعات شهرداري آماده شده است که بزودي به مرحله بهره برداري خواهد رسيد.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وبسایت موج ، تاریخ انتشار 18 مهر 1394،کد مطلب - www.mojnews.com