پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۸۹۵
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴
در حالی که دولت سیاست‌های رفع موانع تولید را در دستور کار خود قرار داده است، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس معتقد است: اثر این برنامه چندان در فضای اقتصادی کشور قابل رؤیت نیست.

شعار سال: عزیز اکبریان در مراسم روز صنعت و معدن با بیان اینکه برای تحقق فرامین مقام معظم رهبری و پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی نیاز به تقویت حوزه تولید داریم عنوان کرد: همانگونه که دولت در اموری چون جهاد سیاسی موفق عمل کرده است، نیاز دارد تا با اقدامات موثر در حوزه اقتصاد نیز توفیقات لازم را به دست آورد تا بتواند در راستای رفع بسیاری از معضلات پیش روی خود گام‌های بسیاری بردارد.

وی افزود: اگر بخواهیم در عرصه‌هایی مانند فرهنگ موفق باشیم، اول باید معضل فقر را ریشه‌کن کنیم و اگر در نظر داشته باشیم با ناهنجاری‌های اجتماعی، مواد مخدر، فرار مغزها، تهاجم فرهنگی، ناامنی‌های عمومی و طلاق که گاه آماری 20 تا 30 درصدی در برخی از شهرها ثبت کرده است مبارزه کنیم، نیاز داریم تا معضل اشتغال را که بر اساس آمار مرکز پژوهش‌های مجلس بیکاری تا هفت میلیون نفر می‌رسد برطرف بکنیم.

اکبریان در ادامه با تأکید بر لزوم تقویت بخش خصوصی گفت: دولت نباید خود را رقیب بخش خصوصی بداند بلکه باید حمایت‌های خود را از بخش خصوصی انجام دهد و در جای خود عوارض و مالیات خود را اخذ کند چراکه رقابت دولت و بخش خصوصی قطعاً به نفع اقتصاد و تولید ملی نخواهد بود.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به کاهش نرخ سودهای بانکی اظهار کرد: پایین آوردن چند درصدی نرخ سودهای تسهیلات بانکی اتفاق مطلوبی است اما از طرفی دیگر با 31 درصد جرائم سود بانکی و 9 درصد مالیات ارزش افزوده چه باید کرد؟ با این وضعیت تولیدکننده توان رقابت با رقبای خارجی را نخواهد داشت.

اکبریان در ادامه‌ با اشاره به دیگر معضلات بخش تولید و اقتصاد عنوان کرد: نوسانات ارز کنترل شده است و در حوزه کاهش تورم نیز دولت قدم‌های خوبی برداشته است اما معضلی که پیش رو است بحث قاچاق کالا است که ضرر جبران‌ناپذیری به تولید و اقتصاد ملی می‌زند که البته قانون آن در مجلس تصویب شده است که باید به مرحله‌ اجرا برسد.

وی افزود: این روزها قانون برنامه ششم نیز در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است و از فعالان صنعتی و دیگر حوزه‌های تولید دعوت می‌شود تا نقطه‌ نظرات خود را ارائه کنند که بتوان آن‌ها را در تدوین این برنامه به کار برد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به قانون رفع موانع تولید نیز اظهار کرد: قانون رفع موانع تولید که توسط دولت به اجرا درآمد، امیدهایی را در بخش صنایع و تولید زنده کرد اما اثر چندانی از آن قابل رؤیت نیست.

اکبریان افزود: از دیگر مواردی که می‌تواند در حوزه‌ اقتصاد بسیار کمک‌کننده باشد، ایجاد پنجره‌ای واحد برای تصمیم‌گیری در استان‌ها است به طوری که استانداران بتوانند قدرت تصمیم‌گیری داشته باشند تا صاحبان صنایع که صنایعی را با ظرفیت ایجاد اشتغال بالا و ایجاد رونق در منطقه در دست کار دارند در پیچ و تاب مبادی اداری و رفت و آمد بین وزارتخانه‌ها و سازمان‌های تصمیم‌گیری قرار نگیرند.

با اندكي تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 20 تیر 1395، کد مطلب: 95040110408:www. isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین