پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 23
کد خبر: ۲۵۹۶۸
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
اختلاف میان وزارت بهداشت و وزارت علوم پیرامون رشته‌های مشترک بین این دو وزارتخانه پای رئیس‌جمهور را هم به میان کشید تا جایی که گویا کمیته‌ای برای حل اختلافات تشکیل شده است، هرچند وزیر علوم طبق معمول خبر از رفع مشکلات می‌دهد.

شعار سال: تیرماه امسال بود که باخبر شدیم به دستور رئیس‌جمهور و بنا بر درخواست هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رشته‌های روانشناسی بالینی، روانشناسی سلامت، روانشناسی خانواده درمانی، علوم ورزشی، ورزش درمانی و خدمات سلامت بهورزی، دارویاری، سلامت یاری، تغذیه ورزشی، مراقبت از زنان، مراقبت طبی سالمندان، مشاوره ژنتیک، ماساژدرمانی، بهداشت روان، مشاوره ورزشی و کایروپراکتیک از وزارت علوم به وزارت بهداشت منتقل شد.

محمد نهاوندیان رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری طی نامه‌ای به فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد که «رشته‌های مرتبط به سلامت باید در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متمرکز باشد.»

این اقدام مخالفت وزارت علوم را دربرداشت و اختلافاتی به میان آمد، هر چند وزیر علوم مثل قضایای دیگر در پاسخ به خبرنگاران پیرامون مشکلات پیش آمده بین وزارت علوم و وزارت بهداشت نیز با لبخند از رفع مشکلات خبر می‌داد.

همان‌طور که درباره رشته‌های دانشگاه آزاد نیز وزیر همیشه از رفع اختلافات گفت و آنجا هم کمیته‌ای تشکیل شد و اختلافات همچنان باقی است.

اما در رابطه با رشته‌های مشترک بین وزارت بهداشت و وزارت علوم که محل اختلاف این دو وزارتخانه بوده است شنیدیم کمیته‌ای با مسئولیت محمدعلی نجفی سرپرست سابق وزارت علوم تشکیل شده تا مشکلات برطرف شود.

گویا این کمیته جلسه‌ای را هم تشکیل داده و گزارش جلسه نیز به رئیس جمهور ابلاغ شده است ولی اینکه نتیجه کمیته رفع مشکلات بوده یا خیر شاید در آینده مشخص شود.

در این زمینه محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز گفت: از تشکیل کمیته اطلاعی ندارم ولی از وزیر درباره این رشته‌ها سوال کردم که وزیر از رفع مشکلات خبر داد.

همچنین علیرضا سلیمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و نماینده کمیسیون آموزش در شورای سنجش و پذیرش دانشجو نیز گفت: اطلاعی از تشکیل کمیته ندارم ولی به نظرم اگر دو وزارتخانه بخواهند خودشان مشکل را برطرف کنند به نوعی تصمیمات جزیره‌ای گرفته می‌شود و برای حل چنین مشکلی باید با نهادهای بالادستی مانند شورایعالی انقلاب فرهنگی هماهنگی شود.

گویا قرار است گزارش کمیته حل اختلافات وزارت بهداشت و وزارت علوم در شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز بررسی شده و نتیجه نهایی اعلام شود.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري فارس، تاریخ انتشار: 30 مرداد 1395، کد مطلب: 13950530000140:www.farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین