پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۳۰۸۱
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
وزیر کشور ،خبر از تصویب سند راهبردی مدیریت بحران داده و اعلام داشته است که این سند برای تصویب نهایی به شورای عالی ارجاع می شود. از آقای رحمانی فضلی درخواست می کنیم، قبل از تصویب نهایی، سند را برای بررسی عمومی شهروندان منتشر کنند. همچنین سوال اصلی مان این است که آیا اجرای اسناد راهبردی، مدیرانی در تراز خود می خواهد یا خیر؟ اگر آری، مدیران ارشد سازمان مدیریت بحران کشور از این قابلیت برخوردارند؟ اصل سخنان وزیر ، برای قضاوت شما ارایه شده است.
شعار سال: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی مدیریت بحران که صبح امروز در وزارت کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره مصوبات این جلسه اظهار داشت: طبق قانون جدید باید سند راهبردی مدیریت بحران تدوین شده و به تصویب شورای عالی مدیریت بحران برسد.


وی افزود: حدود ۲۰ مورد آیین نامه و برنامه‌های اقدام داریم که برای همه حوادث و همه موارد سانحه طبیعی و غیر طبیعی باید این برنامه‌ها دیده شود که شامل فرآیندها، منابع و تجهیزات است.

وزیر کشور گفت: به لطف خدا امروز با تلاش دوستان ما در ستاد مدیریت بحران و پژوهشکده سوانح طبیعی و همکاری دانشگاه‌ها، سند راهبردی مدیریت بحران تصویب شد و ما این سند را برای تصویب نهایی و اجرا به شورای عالی ارجاع می‌دهیم. امروز مجموعه برنامه‌ها و اقدامات توضیح داده شد و برنامه‌ها را نیز برای تصویب عنوان خواهیم کرد.

رحمانی فضلی به کلانشهر تهران اشاره و بیان کرد: همچنین شرایط ویژه و مدیریت بحران در کلانشهر تهران عنوان شد و قرار شد وزیر کشور که فقط در تهران به عنوان مسئول مدیریت بحران شهر است، با دادن جانشینی و تعیین وظایف و مأموریت‌ها به شهردار تهران این موضوع حل و فصل شود.

وی در توضیح سند راهبردی مدیریت بحران اظهار داشت: این سند پنج هدف عمده دارد که ناظر بر قانون، نیاز‌ها و مشکلاتی است که تاکنون با آن مواجه بودیم و جای این سند در کشور خالی بود. در زیر مجموعه هر هدف، سه راهبرد تعریف شده و در زیر مجموعه این راهبرد‌ها نیز مجموعه اقداماتی که باید انجام شود. کمیته‌هایی نیز تعریف شده که از مهمترین کمیته‌ها، کمیته تبلیغات، آموزش و اطلاع رسانی است.

وزیر کشور خاطر نشان کرد: تلاش ما در این سند بوده که بتوانیم با پیش بینی، پیشگیری و آمادگی لازم برای کاهش خطر، مدیریت بحران را قبل از واقعه انجام دهیم؛ البته به جز مواردی مانند زلزله که درباره زلزله هم می‌توان بر روی کاهش خسارت‌ها برنامه‌ریزی کرد؛ بنابراین آموزش در رویکرد پیش‌بینی، پیشگیری و کاهش خطر، نقش مهمی دارد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار: 1 تیر 1399 ، شماره خبر: 2290278 ، www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین