شعار سال: رئیس دبیرخانه شورای عالی اشتغال از تدوین برنامه بلندمدت برای اشتغال پسا کرونا در سه سناریو خبر داد. از توسعه اشتغال مناطق مرزی و محروم در کنار اشتغال پسا کرونا در دستور کار این شورای خبر داد.
اشتغال پسا کرونا
محمد اسکندری در خصوص برگزاری شورای عالی اشتغال، اظهار داشت: پیگیریهایی برای برگزاری کمیته انجام دادیم، تمام جلسات به خاطر کرونا کنسل شده است، به امید خدا بعد از کمیسیون دوم به دنبال برگزاری شورا در شهریورماه هستیم.
برنامههای اشتغال پساکرونا، ادامه اشتغال روستایی، بحث تبصره ۱۸ را داریم که باید برای سال ۹۹ اعلام شود.
اشتغال روستایی و ادامه آن را در دستور کار داریم، مرحله پنجم اشتغال روستایی و ادامه آن را باید دنبال کنیم.
وی با بیان اینکه در دوران کرونا بیشترین لطمه به حوزه خدمات وارد شد گفت: باید برنامهریزی کرد و سیاستهایی را گذاشت که حوزه خدمات به حالت قبلی خود باز گردد.
اسکندری درباره برنامه پسا کرونا، خاطرنشان کرد:
برنامهای بلندمدت در سه سناریو برای دوره پساکرونا تدوین کردهایم، سناریوی نخست اینکه ممکن است واحدهای اقتصادی همراه با رونق به حالتی بهتر از حالت قبل از کرونا برگردند، سناریوی دوم پیشبینی یک دوره افول و سپس بازگشت سریع به رونق است و سناریوی سوم بازگشت به روال قبل از کرونا است برای واحدهایی که ظرفیت ایجاد اشتغال در دوران کرونا را هم داشتند.
فرصت ایجاد شغل در دوران کرونا
رئیس دبیرخانه شورای عالی اشتغال با اشاره به اینکه حوزهای مانند IT در دوره کرونا فرصت ایجاد اشتغال داشته است، افزود: واحدهایی که کار توزیع مواد غذایی انجام میدادند، توزیع کالا انجام میدادند، اینها بیشترین ظرفیت ایجاد اشتغال را دارند.
توسعه اشتغال در ۱۶ استان محروم را در دستور کار وجود دارد، همچنین توسعه اشتغال در مناطق مرزی در برنامه است.
مصوبه اشتغال در مناطق مرزی در کمیسیون فرعی اقتصادی دولت است که فکر میکنم تا یک جلسه بعدی نهایی و به کمیسیون اصلی ارسال شود، برنامههای پسا کرونا آماده شده است و یکی از برنامههای مهم در سال ۹۹ حفظ اشتغال موجود و جلوگیری از ریزش سالیانه ۳۰درصد اشتغال در کشور است.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت صنایع کشور، تاریخ انتشار: 2 شهریور 1399، کد خبر: 207489، www. sanayepress.com