پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۲۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 18
کد خبر: ۲۹۸۸۴۶
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴

جایزه ویژه هیات مدیره بیمه معلم برای کاری که انجام نشد

خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام بیمه معلم برای سال مالی منتهی ۹۷ نشان می‌دهد، پاداش هیات مدیره این شرکت ۹۰۳ میلیون ریال تعیین شده است. صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی ۹۸ نیز نشان می‌دهد که مجمع پاداش ۳ میلیارد ریال را برای هیات مدیره این شرکت در نظر گرفته است. این در حالی است که سطح توانگری بیمه معلم در پنجمین سال متوالی هیچگونه تغییری نکرده و بیمه مرکزی نیز به این موضوع بی‌تفاوت است.
شعار سال: خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام بیمه معلم برای سال مالی منتهی ۹۷ نشان می‌دهد، پاداش هیات مدیره این شرکت ۹۰۳ میلیون ریال تعیین شده است. صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی ۹۸ نیز نشان می‌دهد که مجمع پاداش ۳ میلیارد ریال را برای هیات مدیره این شرکت در نظر گرفته است. این در حالی است که سطح توانگری بیمه معلم در پنجمین سال متوالی هیچگونه تغییری نکرده و بیمه مرکزی نیز به این موضوع بی‌تفاوت است.
تعداد بازدید : 10

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از آژانس خبری رویداد24، تاریخ انتشار: 17 شهریور  1399، کد خبر: 229232،  www.rouydad24.com

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین