پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۳۰۳۰۰۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۶

وزارت ارتباطات از تأمین سیمکارت شاد عاجز است

آذری جهرمی آب پاکی را روی دست والدین ریخته و گفته است توزیع سیمکارت شاد به هیچ عنوان امکانپذیر نیست.
شعار سال: به نقل از کُردتودی، هنوز سه هفته از آغاز سال تحصیلی جدید نگذشته است که حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، از تعطیلی یک هفته‌ای مدارس و دانشگاه‌ها خبر داده و گفته است با صلاحدید مسئولان استانی تعطیلی یک هفته‌ای مدارس و دانشگاه‌ها امکان تمدید هم خواهد داشت.

این وضعیت آشفته سال تحصیلی ۹۹ در حالی است که وزارت اموزش و پرورش خود نیز دچار سردرگمی شده و نتوانسته است رویکردی کارشناسانه و متناسب با وضعیت استان‌های مختلف درشیوه بازگشایی مدارس اتخاذ کند.

در روز‌های گذشته در رسانه‌ها عنوان شد که برای جلوگیری از آسیب‌های فضای مجازی متوجه دانش اموزان قرار است سیمکارتی با عنوان شاد بین آن‌ها توزیع شود و فقط به یک سری سایت‌های بخصوص دسترسی داشته باشد، اما گویا وزارت ارتباطات از تأمین این سیمکارت عاجز مانده و آذری جهرمی آب پاکی را روی دست والدین ریخته و گفته است توزیع سیمکارت شاد به هیچ عنوان امکانپذیر نیست.

جدای از ضعف زیرساخت‌های ارتباطات و فضای مجازی در کشور، ناگاآهی و عدم شناخت استفاده کنندگان هم مشکلات این فضا را دوچندان کرده است.

توفیق زندی یکی از مدیران مدارس ابتدایی در سنندج در گفتگو با خبرنگار ما گفت: برخی از معلمان هنوز شناخت و سواد استفاده از شبکه شاد را نداشته و علاقه‌ای به حضور در این فضا را ندارند.
 
وزارت ارتباطات از تأمین سیمکارت شاد عاجز است

وی افزود: جدای از این مسئله، ضعف زیرساخت‌های اینترنت در استان‌های محروم، دسترسی به این شبکه را برای معلمان و دانش اموزان بسیار سخت کرده است.

از یک سو شروع سال تحصیلی جدید در مدارس روستایی و عشایری به صورت حضوری است و از سوی دیگر کلاس‌های نیمه حضوری و غیرحضوری دانش اموزان در شهر‌ها سبب ناهماهنگی در روند رو به جلو سال تحصیل و سرفصل‌های درسی شده است.

وزارت ارتباطات از تأمین سیمکارت شاد عاجز است

این بی برنامگی وزارت آموزش و پرورش سبب بی رمقی و بی اهمیتی معلمان در مدارس روستایی شده و دانش اموزان آن‌ها هم زیاد توجهی به انجام تکالیف خود نمی‌کنند.

شهلا رضایی مادر یکی از دانش آموزان روستایی در شهرستان سنندج به خبرنگار ما گفت: پسرش کلاس پنجم است و با وجود اینکه گفته شده کلاس‌ها در روستا‌ها حضوری و کاملا دایر است، اما معلمان فقط دو الی سه ساعت در مدرسه حضور می‌یابند و بلافاصله به شهر برمی گردند.

وی افزود: پسرش در انجام تکالیف خود کاملا بی انگیزه است و می‌گوید معلممان گفته که انجام تکالیف اختیاری است.


خلاصه مطلب اینکه، بی برنامگی وزارت آموزش و پرورش در اجرای سال تحصیلی جدید، ضعف وزارت ارتباطات در فراهم کردن زیرساخت‌های آموزش مجازی و از همه مهمتر تقریبا غیرممکن بودن تامین لوازم و اقلام لازم برای بهره مندی از روش‌های آموزش مجازی برای درصد بالایی از دانش آموزان کشور سبب سستی و دلسردی دانش آموزان شده است و گویا دولت برای این وضعیت راهکاری عملی و قابل اجرا در سطح کل کشور ندارد و برنامه‌های آن‌ها فقط جنبه استفاده برای یک سری دانش آموز بهره‌مند و برخوردار از امکانات را دارد.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت انتخاب، تاریخ انتشار خبر: 9 مهر ۱۳۹۹، کد خبر: 1652469، dana.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
0
0
يعني كشور ما با اين همه ظرفيت هم از لحاظ منابع هم از لحاظ دانش نميتونه يه همچين جيز ساده اي رو براي مردم تامين كنه؟
ا.ف
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
0
0
بچه ها را بلاتکلیف رها کرده اند و پدر ها را شرمنده زن و بچه جای بسیار تأسف است با این بودجه های هنگفت این کار کوچک را هم نمیتوانند انجام دهند
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین