پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۳۱۲۲۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۱
مسئولان مدرسه اسلامی جنسیت سوم، گفته‌اند که این موسسه محدودیت سنی ندارد و همه می‌توانند برای تحصیل در آنجا ثبت‌نام کنند.
شعار سال: در اقدامی برای ادغام افراد تراجنسیتی در جامعه، بنگلادش اولین مدرسه مختص افراد تراجنسیتی را در داکا، پایتخت آن کشور، افتتاح کرد.

این نهاد آموزشی به دانش‌آموزان ارزش‌های اسلامی و دروس حرفه‌ای می‌آموزد. این مرکز آموزشی، یک مدرسه خصوصی است و برای اعضای تراجنسیتی جامعه تاسیس شده است که تاکنون به دور از جامعه زندگی می‌کردند و زندگی‌شان را تنها از طریق رقصیدن در مناسبت‌های خاص تامین می‌کنند.
 

مسئولان مدرسه داواتول اسلام تریتیو لینگر، یا مدرسه اسلامی جنسیت سوم، گفته‌اند که این موسسه محدودیت سنی ندارد و همه می‌توانند برای تحصیل در آنجا ثبت‌نام کنند.

محمد عبدالعزیز حسنین مدیر آموزش و تحصیل مدرسه گفت: همین که کسی از جنسیت سوم باشد و در سن نسبتا مناسب باشد، کافی است. به همین دلیل است که ما محدودیت سنی نداریم. هر کسی که به عنوان یک فرد تراجنسیتی تعیین هویت شود، فارغ از این که چندساله باشد، می‌تواند در اینجا ثبت‌نام کند.

بنگلادش اخیرا از طریق یک متمم جدید در سال ۲۰۱۸، افراد تراجنسیتی را به عنوان جنسیت سوم به رسمیت شناخت، و به آنان حق رای و شرکت در انتخابات داد. طبق اطلاعات دولتی، این کشور حدود ۱۰ هزار نفر جمعیت تراجنسیتی دارد؛ هرچند تخمین‌های دیگر حاکی است که در واقع جمعیت آنان بیش از ۵۰ هزار نفر است.

با این حال، این جمعیت که به شکل محلی هجرا نامیده می‌شوند، قرن‌هاست که مطرود جامعه بوده‌اند. شغل این گروه جمعیتی در این شبه قاره رقصیدن و آوازه‌خوانی در مجالس عروسی، تولد و مناسبات دیگر بوده است، و بسیاری از آنان نیز به تکدی‌گری یا فحشا کشیده شده‌اند.

شیلپی، یک دانش‌آموز جدید در این مدرسه، می‌گوید که بیشتر افراد تراجنسیتی بی‌سوادند و فرصت اشتغال ندارند.

وی گفت: هیچ‌کس نمی‌خواهد ما را استخدام کند. اگر ما سواد داشته باشیم، می‌توانیم در جا‌های بهتری کار کنیم. هیچ نظام آموزشی وجود ندارد. از همین روست که ما هنوز همان کاری را می‌کنیم که اجدادمان می‌کردند و از راه رقصیدن و آوازه‌خوانی امرار معاش می‌کنیم.

شیپلی افزود: ما هم می‌خواهیم که مانند دیگر افراد، بتوانیم با کرامت انسانی تردد کنیم. ما هم می‌خواهیم که روی پای خودمان بایستیم. من اگر فرصت داشته باشم، حتما در آن مسیر حرکت می‌کنم.

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

 

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از فرارو، تاریخ انتشار: 27 آبان ۱۳۹۹، کد خبر:462632، fararu.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۷
0
0
این میتونه زمینه ساز ارج نهادن به تراجنسیتی ها در جهان بشه البته من قائل به این مسائل نیستم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین