پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۲۷۹۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۸
عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: طبق برنامه ششم وزارت راه و شهرسازی هر سال باید ۱۰ درصد از بافت فرسوده نوسازی شود.
شعار سال: عباس شفیعی در مورد روند کاهش مراجعات متقاضیان دریافت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده گفت: از آغاز امسال و گسترش شیوع ویروس کرونا تدابیری اندیشیده شده تا با حذف برخی مراحل سامانه بازآفرینی شهری و گرفتن کد رهگیری و مراجعه به بانک عامل (بانک مسکن) کاهش یابد و نیازی به مراجعه حضوری نباشد.

عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: حتی افتتاح حساب بانک مسکن نیز می‌تواند غیر حضوری انجام شود و در صورت بروز مشکل متقاضیان می‌توانند از کارشناسان استفاده کنند.

او از سه بخش بافت فرسوده در سطح کشور گفت و افزود: بافت فرسوده در ۲۷۰۰ محله و در ۵۴۳ شهر پراکنده اند و در مجموع ۱۴۱ هزار هکتار از مساحت کشور را شامل می‌شود.

شفیعی از تقاضای تسهیلات بانکی پس از دریافت پروانه ساخت گفت و افزود: انبوه سازان در تهران به ازای هر واحد ۲۵۰ میلیون تومان و افراد خود مالک از ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات استفاده می‌کنند. این رقم در شهر‌های کشور متفاوت است.

عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: طبق برنامه ششم وزارت راه و شهرسازی هر سال باید ۱۰ درصد از بافت فرسوده نوسازی شود.

شفیعی افزود: هر سال سه گروه دولت، شهرداری‌ها و بخش خصوصی مکلفند با تخصیص منابعی ۱۰ درصد از بازسازی بافت فرسوده را تامین هزینه کنند.

او گفت: هیچکدام از بخش‌ها به تعهدات خود در تامین ۱۲۳ هزار میلیارد تومان منابع لازم برای نوسازی بافت فرسوده عمل نکرده اند. یک سوم از این منابع را دولت و دو سوم دیگر را شهرداری‌ها و بخش خصوصی تامین می‌کنند.

شفیعی با پیشنهاد افزایش سه برابری تسهیلات بافت فرسوده به دولت گفت: با توجه به افزایش قیمت ساخت مسکن در سال‌های اخیر، به دولت پیشنهاد دادیم میزان تسهیلات ۹ درصدی بافت فرسوده تا ۳ برابر افزایش یابد.

او از تحویل رایگان پروانه ساخت به سازندگان بافت فرسوده گفت و افزود: شهرداری‌های تهران صدور رایگان پروانه ساخت را بعنوان بسته تشویقی به سازندگان بافت فرسوده ارائه می‌کنند.

شفیعی از ساماندهی سکونت گاه‌های غیر رسمی بافت فرسوده مانند محله منبع آب اهواز گفت و افزود: در یکسال گذشته بیشترین تسهیلات به بافت میانی شهری که مشکل مالکیت ندارند داده شده است و در آینده‌ای نزدیک سکونت گاه‌ها در واحد‌های مسکونی ساماندهی می‌شوند.

مهدی روانشادنیا کارشناس مسکن درباره مشکلات نوسازی بافت فرسوده از چند مانع جدی گفت و افزود: روش‌های موجود توان تامین مالی و بازسازی ۱۰ درصد از بافت فرسوده شهری را ندارد.

او گفت: صندوق توسعه محله، صندوق توسعه مسکن و بورس می‌تواند در تنوع ابزار‌های مالی و بازسازی بافت فرسوده کمک کند.

روانشادنیا افزود: سازنده بافت فرسوده با انبوهی از مشکلات ساخت و ساز روبرو می‌شود. بخشی از منطقه ۱۲ تهران بعنوان بافت تاریخی و فرسوده تهران است.
 
تعداد بازدید : 9


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت شبکه خبر، تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹، کد خبر: ۸۰۴۵۹۶، irinn.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۱
0
0
بافت فرسوده در ایران میتونست روزهای بهتری رو پشت سر بذاره و به اینده بهتری هم دست پیدا کنه
ناشناس
Netherlands
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۱
0
0
ای بابا..تهران خونه های خودش رو روی اب ساخته من میترسم از روز زلزله
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین