پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۷۳۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱
قرار این بیمارستان برای بیماران کرونایی فعال شود و از این پس بیمارستان شهدای خلیج فارس به شرایط قبل کرونا برگردد و همه بخش‌های آن پذیرش عمومی داشته باشد.
شعار سال: بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر به عنوان نخستین بیمارستان دارای اورژانس هسته‌ای کشور در ارتباط تصویری با دستور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

این بیمارستان ۱۱۰ تختی، پس از سه سال در مجاورت بیمارستان شهدای خلیج فارس تکمیل شده و در دوطبقه شامل بخش‌های جراحی، تحت نظر اورژانس، مراقبت‌های ویژه یا ICU و درمانگاه است.

قرار این بیمارستان برای بیماران کرونایی فعال شود و از این پس بیمارستان شهدای خلیج فارس به شرایط قبل کرونا برگردد و همه بخش‌های آن پذیرش عمومی داشته باشد.
 
تعداد بازدید : 18
 
اتمام بیمارستان طی ۳.۵ سال بجای ۱۰ سال

معاون عمرانی استاندار بوشهر در حاشیه افتتاح بیمارستان شهدای هسته‌ای گفت: طبق آمار‌های وزارت بهداشت، در شرایط اقتصادی  کشور، زمان ساخت چنین بیمارستانی حداقل ۱۰ سال برآورد می‌شد که استان در کمتر از از سه سال و نیم این بیمارستان را به طور کامل به بهره برداری رساند.

مهرداد ستوده تصریح کرد: سیاست ما در حوزه عمرانی بر این بوده که پروژه‌های مورد مطالبه مردم در کوتاه‌ترین زمان و ارزان تمام شود.

وی افزود: برای احداث این بیمارستان، ۱۰۰ میلیارد تومان بابت ساخت و ۸۰ میلیارد تومان برای تجهیز آن از محل اعتبارات استانی، سازمان انرژی اتمی و وزارت بهداشت هزینه شده است.

اجرای بیمارستان بوشهر یک رکورد محسوب می‌شود

ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت که در این مراسم حضور داشت، گفت: میانگین ساخت پروژه‌های بیمارستانی در کشور ۱۰ سال است که اتمام بیمارستان ۱۱۰ تختی شهدای هسته‌ای بوشهر طی سه سال یک رکود محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: پیگیری مدیریت استان در کنار حمایت سازمان انرژی اتمی و تامین تجهیزات از سوی وزارت بهداشت باعث شده تا این پروژه در زمان کوتاه تری از سایر پروژه‌ها به بهره برداری رسیده و فعال شود.

قائم مقام وزیر بهداشت اظهار داشت: شمار تخت‌های بستری استان که تا قبل از سال ۹۲ کمتر از هزار تخت بود به یک هزار و ۷۰۰ تخت می‌رسد که در این دوره هفت ساله بیش از ۷۰ درصد تخت سازی بیمارستانی ساخته شده است.

حریرچی افزود: بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی شهدای هسته‌ای بوشهر افزون بر  آمادگی کامل برای حوادث احتمالی هسته‌ای مشتمل بر تخت‌های آی سی یو، بخش و اورژانس هسته‌ای و همچنین قابلیت ارائه خدمت عمومی به مردم در شرایط فعلی و عادی را نیز دارد.

حریرچی اضافه کرد: با افتتاح این بیمارستان هدف گیری ۸۵ تا ۹۰ درصد همه بیماری‌های مردم در استان بوشهر درمان شود.

تکمیل سایر پروژه‌های بیمارستانی

گراوند استاندار بوشهر هم گفت: طرح‌های مهمی در حوزه ساخت بیمارستان در حال اجرا است که طرح جایگزین بیمارستان فاطمه زهرا (س) بوشهر، بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان و دیگر طرح‌های مهم درمانی در استان در حال ساخت است.

وی با بیان اینکه بیمارستان شهدای هسته‌ای و اورژانس پرتوی بوشهر با ۱۱۰ تخت افتتاح شد تصریح کرد: این پروژه در مدت ۳ سال با سرمایه‌گذاری ۱۸۰ میلیارد تومان با امکانات و تجهیزات پیشرفته تشخیصی و درمانی ساخته شد.

استاندار بوشهر با بیان اینکه کرونا سبب شد زیرساخت‌های درمانی استان افزایش یابد خاطر نشان کرد: اکنون تمام بیمارستان‌های استان بوشهر دارای تجهیزات لازم برای رسیدگی به بیماران کرونایی هستند و راه‌اندازی و نصب دستگاه اکسیژن‌ساز در بیشتر بیمارستان‌های استان انجام شده است.

شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خلیج فارس، تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹، کد خبر: ۳۸۱۹۵۶ pgnews.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۴
0
0
بیمارستانی که داریم ازش حرف به میون میاریم میتونه تکمیل کننده بخش قدیمی درمانی در استان باشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین