اين رويكرد زمينه تعامل ميان سه عنصر انسان، فضا و فعاليت و ارائه چيدمان منطقي فعاليتها در عرصه سرزمين را فراهم ميكند. در نظام برنامهريزي ايران آمايش سرزمين و سابقه تهيه و تدوين آن به سالهاي قبل از انقلاب برميگردد كه نشاندهنده جايگاه و اهميت آمايش سرزمين در نظام برنامهريزي كشور است.(جايگاه آمايش در نظام برنامهريزي ، نادرزالی )
همانگونه که در مطلع بحث آمد طرح آمایش سرزمینی زیربنای توسعه هر منطقه ، استان و کشوری می تواند باشد که این مهم گویا در کهگیلویه و بویراحمد به فراموشی سپرده شده است !
وعده های مکرر " موسی خادمی " استاندار کهگیلویه و بویراحمد و "علی حسن نوروزی " رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برای نهایی شدن این پروژه مهم و حیاتی بارها و بارها به تاخیر افتاده است .
براساس وعده های داده شده از سوی این دو مدیر ارشد استان قرار بود نهایتا این طرح تا اواخر اردیبهشت سالجاری نهایی شود که با گذشت 23روز از روز موعد آقایان ذکر شده خبری از این طرح آمایش نیست !
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در تاریخ 16 اسفندماه سال 1394 در جلسه بررسی طرح آمایش استان این طرح را موجب پیشرفت استان دانست و اظهار کرد: اختلافنظرهایی میان مدیران استان و مشاوران این طرح وجود دارد که هر چه اختلافنظرها کمتر باشد طرح خروجی بهتری خواهد داشت ."
وی در این نشست بر نهایی شدن این طرح تا پایان اردیبشهت ماه سال آینده یعنی امسال (1395) خبر داده بود اما گویا در کهگیلویه و بویراحمد هنوز اردیبهشت نشده است !
"علی حسن نوروزی " رئیس سازمان مدیریت استان نیز در همایش همدلی و همزبانی استان در تاریخ 18اردیبهشت 95 از آماده سازی طرح آمایش سرزمینی کهگیلویه و بویراحمد تا پایان اردیبهشت خبر داده بود ! وعده ای که خبری از عملی شدن آن به گوش نمی رسد .
امید است این طرح همانند اتاق فکر کهگیلویه و بویراحمد خاک نخورد و استاندار استان و رئیس سازمان مدیریت با توجه به اهمیت طرح آمایش بر اجرای وعده خود در این باره بسرعت اقدام نمایند و نسخه ای از این طرح را با هزینه اجرای آن در اختیار رسانه ها برای نقد کارشناسی و کمک به توسعه استان قرار دهند.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی خبردنا، تاریخ انتشار: دوشنبه 24 خرداد 1395 ، کدخبر: 1813 ، www.khabardena.ir