وی بیان کرد: در بسیاری از شاخصهای توسعهمندی از جمله راه، آب، فاضلاب، راه روستایی، بهداشت و درمان، دسترسی به امکانات زیربنایی، زیرساختهای ورزشی و … همچنان از متوسط کشوری پائینتر هستیم و همواره در دیدار با مسؤولان دستگاهها و وزارتخانههای مختلف کشور این کمبودها را بیان و خواستار اتخاذ تدابیری برای رسیدن هرمزگان به متوسط کشوری در این بخشها شدهایم.
رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در خانه ملت افزود: در دیداری که اخیرا با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی داشتیم موضوعات مرتبط با توسعه استان هرمزگان و محدودیت منابع ملی برای توسعه استان مورد بحث قرار گرفت و قرار شد تا دولت در برنامه ششم توسعه کشور در قالب اعتبارات حمایتی از روند توسعه استان هرمزگان حمایت بیشتری کند تا شاهد رشد متوازن همه بخشها باشیم.
بر مبناي اين گزارش فارس، هاشمی تختی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در طول سالهای اخیر برای افزایش سهم هرمزگان از منابع ملی، خاطرنشان کرد: به دلیل محدودیت درآمدهای نفتی و بروز رکود در کشور عملا دولت نتوانسته در این سالها منابع کافی در اختیار داشته باشد تا بتواند به رفع محرومیتها و کمبودها کمک بیشتری کند با این حال در سر جمع اعتبارات تخصیصی سهم استان هرمزگان رو به افزایش است.
وی ادامه داد: استقرار صنایع مختلف در استان هرمزگان باید عوایدی نیز برای مردم استان داشته باشد، این صنایع باید در اشتغال از نیروهای هرمزگان استفاده کرده و بخشی از درآمدهای خود را در استان هزینه کنند تا بخشی از فشار این صنایع بر محورهای مواصلاتی استان و آلودگی و … آنها از این طریق جبران شود.
نماینده مردم بندرعباس گفت: اگر ظرفیتهای استان هرمزگان به فعلیت درآید نه تنها مردم این استان بلکه کشور از ناحیه آن دهها برابر امروز منتفع خواهد شد اما برای به فعلیت رساندن این ظرفیتها به منابع ملی و حمایتهای کلان نیاز داریم.
هاشمی تختی تصریح کرد: از طریق مجمع نمایندگان استان و با همفکری با مدیران استانی در هر بخش پیشنهاداتی را برای طرح در روند بررسی برنامه ششم توسعه کشور آماده کردهایم که در حال پیگیری آن هستیم.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از رسانه خبری تحلیلی جنوب پرس، تاریخ انتشار: شنبه 1 آبان 1395، کدخبر: 53786، www.jpnews.ir