وی با بیان این که اقدام و عمل در حوزه اقتصادی باید توام با یکدیگر باشد ، عنوان کرد: مقام معظم رهبری زمینه های عملیاتی اقتصاد مقاومتی را به خوبی تبیین و ۱۰ محوری که ایشان برای اقتصاد مقاومتی بیان کردند محورهایی هستند که برای عملی شدن دولت و مردم باید با کمک یکدیگر به این عرصه وارد شوند.
جراره ادامه داد: اگر ما در مناطق محروم اقدام کنیم بسیار سریع تر و بهتر از مناطق برخوردار جواب می گیریم منتها ابتدا باید باور ” ما می توانیم” را در این مناطق ایجاد کنیم نخبگان این مناطق باید برگردند به مناطق خود و برای پیشرفت منطقه خود تلاش کنند و سرمایه داران، مخترعان، مبتکرین، نخبگان در منطقه خود باشند.
عضو هیات رییسه فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم در خصوص میزان همت و خواست و اقدامات صورت گرفته در حوزه اقتصادی مقاومتی در دولت دهم ،گفت: ما هنوز برنامه منسجمی برای اقتصاد مقاومتی از سوی دولت ندیده ایم اگر مسئولان محلی استان ها بخواهند منتظر باشند که دولت برای آنها برنامه ریزی کنند که سخت در اشتباه هستند.
جوان ترین نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: همه مشکلات مربوط به بودجه نیست خیلی جاها بودجه است؛درست مدیریت نمی شود اینکه فکر کنیم همه مشکلات با بودجه رفع می شود درست نیست، در خیلی از مناطق سرمایه های کلانی با بی تدبیری به هدر می رود و باید به این نکته توجه داشت که مردم سرمایه های بزرگی هستند و در این مسیر باید هم مردم اقدام کنند و هم دولت و نباید منتظر ماند که فقط دولت جلو بیایید.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت خبری تحلیلی سیریک، تاریخ انتشار: دوشنبه 16 فروردین 1395، کدخبر: 29939 ، www.azini.ir