پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۶۱۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۰
یک طرح بدون پشتوانه دیگر؛ یک سفر استانی دولت نهم و معضلی دیگر به نام "پتروشیمی زنجان"پتروشیمی که این روز‌ها اگرچه دعوا بر سر زمین‌های بلااستفاده اش آنچنان بالا گرفته که مسوولان این شرکت و استانداری این منطقه به جای رودرویی مستقیم و بحث‌های درگوشی، ازطریق رسانه با یکدیگر سخن می‌گویند؛ تا جاییکه استانداری زنجان از رها سازی این زمین‌ها توسط این مجموعه و دراختیار قراردادن آن‌ها به دیگر صنایع می‌گوید و مدیران پتروشیمی زنجان که البته این روز‌ها نامی دیگر یدک می‌کشد از مخالفت با این پیشنهاد و نحوه نادرست انتقال این اظهارات از طریق رسانه به آنان!

شعار سال:یک طرح بدون پشتوانه دیگر؛ یک سفر استانی دولت نهم و معضلی دیگر به نام "پتروشیمی زنجان"1
 
یک طرح بدون پشتوانه دیگر؛ یک سفر استانی دولت نهم و معضلی دیگر به نام "پتروشیمی زنجان"پتروشیمی که این روزها اگرچه دعوا بر سر زمین‌های بلااستفاده اش آنچنان بالا گرفته که مسوولان این شرکت و استانداری این منطقه به جای رودرویی مستقیم و بحث‌های درگوشی، ازطریق رسانه با یکدیگر سخن می‌گویند؛ تا جاییکه استانداری زنجان از رها سازی این زمین‌ها توسط این مجموعه و دراختیار قراردادن آنها به دیگر صنایع می‌گوید و مدیران پتروشیمی زنجان که البته این روزها نامی دیگر یدک می‌کشد از مخالفت با این پیشنهاد و نحوه نادرست انتقال این اظهارات از طریق رسانه به آنان!

 اما دراین بین یک چیز کاملا نادیده گرفته شده و آن بی آبی جدی است که زنجان را تهدید می‌کند به نحویکه سدی که قرار بوده آب این پتروشیمی را تامین کند بنابر اظهارات مدیران آبی این منطقه ورودی آن نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد کاهش یافته که این خبر در شرایط فعلی بسیار نگران کننده‌تر از هر مورد دیگری برای این پتروشیمی تلقی می‌شود.هر چند که ظاهرا مدیران این مجتمع آنچنان که تلاش دارند زمین‌های بلااستفاده این مجموعه را حفظ کنند از نگرانی‌ها و چاره اندیشی‌ها دراین خصوص سخنی به میان نمی‌آورند.

بنابراین گزارش و مطابق بررسی‌ها، پتروشیمی زنجان سالانه حدود ۱۶.۵ میلیون مترمکعب آب نیاز دارد. این میزان آب معادل ۲۵ درصد مصرف سالانه آب شرب شهر زنجان است.

همچنین منبع تامین آب این پتروشیمی سد گلابر عنوان شده است. در حالیکه مدیرعامل شرکت آب‌ منطقه‌ای زنجان ۱۸ اردیبهشت ماه امسال طی مصاحبه ای اعلام کرده است: رودی آب سد گلابر از ۱۸ میلیون مترمکعب در سال قبل به ۷ میلیون مترمکعب در سال‌جاری کاهش یافته که می‌توان گفت میزان ورودی سد گلابر نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد کاهش یافته است.

این درحالی است که گفته می‌شود ظاهرا پروژه فولاد ایجرود با مصرف آب سالانه ۳.۵ میلیون مترمکعب یکی دیگر از صنایعی است که از منابع آب سد گلابر استفاده می‌کند.

دراین بین اشاره ای به حجم بالای سرمایه گذاری برای انتقال خط لوله جهت انتقال خوراک به این پتروشیمی نیز چندان جایز نیست. چراکه در شرایط امروز آنهم درحالیکه خبر از افتتاح این پتروشیمی در سال ۱۴۰۱ داده می‌شود، مهمترین دغدغه تامین آب این پتروشیمی است. مساله ای که اگر در کنار خبر بحران کمبود جدی آب شرب در ۱۲۰ روستای زنجان قرار داده شود بسیار مهمتراز نامه نگاری‌های سرگشاده استانداری و مقامات و مسوولان پتروشیمی زنجان و یا تغییر نام این شرکت به نظر می‌رسد! شاید بد نباشد مسوولان کشوری با نگاهی ملی به فکر رفع دغدغه آبی این مجتمع باشند چراکه بخش قابل توجهی از سهامداران این پتروشیمی را مردم منطقه تشکیل می‌دهند که باید با یک نگاه ملی به فکر چاره اندیشی جدی بود که نه سهامداران ضرر کنند و نه تشدید بی آبی زنجان بلای جان مردم این منطقه گردد!


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری تحلیلی نفتی ها ، تاریخ انتشار: 17 خرداد 1400، کدخبر: 40733، www.naftiha.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۷
0
0
تأمین آب مورد نیاز مردم نسبت به آب پتروشیمی مسلما از اولویت بالاتری برخوردار است
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین