پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 17
کد خبر: ۳۴۹۲۷۸
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۴
پرداخت نشدن حقوق به اساتید در حالی رخ داده است که این دانشگاه با همه مشکلات اقتصادی کشور تا شهریه را از دانشجویان دریافت نکند، کارت ورود به جلسه و حتی اجازه حضور آنان در کلاس‌ها را نمی‌دهد و با اعمال محدودیت‌های زیاد، آنان را مجبور به پرداخت مبالغ مالی خود می‌کند.
شعار سال: جمعی از اساتید دانشگاه پیام نور استان فارس از آشفتگی وضعیت تدریس و حق‌الزحمه ناچیز خود گلایه دارند؛ اساتیدی که با مدرک کارشناسی ارشد ۱۴ هزار تومان و دکتری ۲۰ هزار تومان در ساعت حق التحریر می‌گیرند.

آنان عنوان می‌کنند که باید وزارت علوم و دولت بر عملکرد دانشگاه پیام نور نظارت کافی داشته باشند. آنطور که مشخص است پرداخت دستمزد اساتید پیام نور به صورت سراسری است و مراکز استانی تأثیری در پرداخت‌ها ندارند.
یکی از اساتید دانشگاه پیام نور می‌گوید: باوجود تورم، حقوق اساتید دانشگاه پیام نور از هفت تا هشت سال پیش هیچ تغییری نکرده و با یارانه‌ها تفاوتی ندارد.

وی به پرداخت نشدن حق‌التدریس اساتید بعد از چند ترم و بدون هیچ‌گونه اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی اشاره کرد و افزود: کم و کیف مبلغ محاسبه شده حق‌التدریس از شفافیت لازم برخوردار نیست و این در حالی است که ما صرفاً به دلیل عشق و علاقه توجهی به این مسائل نداشتیم.

این استاد دانشگاه که نخواست نامش فاش شود، بیان کرد: پرداخت نشدن حقوق به اساتید در حالی رخ داده است که این دانشگاه با همه مشکلات اقتصادی کشور تا شهریه را از دانشجویان دریافت نکند، کارت ورود به جلسه و حتی اجازه حضور آنان در کلاس‌ها را نمی‌دهد و با اعمال محدودیت‌های زیاد، آنان را مجبور به پرداخت مبالغ مالی خود می‌کند.

وی از امضای نامه‌ها و تعهد و شروط این دانشگاه توسط اساتید خبر داد و گفت: ارائه گواهی تدریس اساتید در گروی امضای آنان در پای تعهدنامه‌ها به منزله طلبکار نبودن آنان از دانشگاه است.

یکی دیگر از اساتید دانشگاه پیام نور فارس از بی حمایتی این دانشگاه از اساتید خود در پرداخت هزینه‌های اینترنت و مبلغ ناچیز حق‌التدریس آنان سخن به میان آورد و تأکید کرد: در بسیاری از مواقع حقوق ما که پرداخت نمی‌شود، با این حال باید از هزینه شخصی، هزینه‌های تماس با دانشجو و اینترنت هم پرداخت کنیم.

وی ادامه داد: در فرآیند پرداخت، حقوق اساتیدی که دارای کتاب و چندین مقاله علمی معتبر هستند با کسی که هیچ‌گونه مقاله و یا تألیف علمی ندارد، برابر است.

در بخش دیگری از این گزارش یکی از بانوان اساتید نیز بیان کرد: نبودن امنیت شغلی بدون هرگونه پشتیبانی شغلی نظیر بیمه و قرارداداز دیگر مصائبی است که گریبان اساتید این دانشگاه را گرفته است، اساتیدی که در انسان‌سازی و جامعه‌ای پویا نقشی بی‌بدیل دارند.

یکی دیگر از اساتید دانشگاه پیام نور نیز نسبت به وضعیت موجود اعتراض و اظهار کرد: تاکنون بار‌ها مسائل و مشکلات را به گوش مسئولان این دانشگاه رسانده‌ایم، اما گویا گوش شنوایی وجود ندارد؛ زیرا مسئولان دانشگاه در گروه‌های مجازی پیام‌های اساتید را می‌خوانند، اما هیچ پاسخی به مطالبه آنان و حقوق معوقه آنان نمی‌دهند.

در ادامه این گزارش یکی دیگر اساتید دانشگاه پیام نور ثابت ماندن حق‌التدریس اساتید را با رقم ناچیز ظلم مضاعف در حق آنان دانست و اظهار کرد: تورم سالانه هیچ نقشی در وضعیت حقوقی آنان نداشته و دانشگاه از پرداخت حقوق پنج ترم و مزایایی که حق طبیعی اساتید است، خودداری می‌کند.

وی بیان کرد: نهایت حقوق هر استاد با تعرفه حق‌التدریس دانشگاه به یک و نیم میلیون تومان در ترم نمی‌رسد.

این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی حضوری کلاس‌های دانشگاه، هزینه‌های فرهنگی و هزینه‌های جاری حذف شده است، عنوان کرد: با کاهش این هزینه‌ها و پرداخت شهریه توسط دانشجویان چرا حقوق معوقه اساتید پرداخت نمی‌شود.

وی گفت: تصمیم داشتیم که در اعتراض به وضعیت موجود، نمرات دانشجویان را به دانشگاه اعلام نکنیم، اما وجدانمان ما را از این امر منع کرد، چون می‌دانیم که با این اقدام به دانشجویان لطمات بدتری وارد می‌شود.

در ادامه یکی دیگر از اساتید خانم این دانشگاه اضافه کرد: دانشگاه چه توجیهی برای پرداخت نکردن حقوق اساتید دارد؟

وی، این بی‌تفاوتی مسئولان دانشگاه را نوعی بی‌احترامی به اساتید تلقی کرد و گفت: در دانشگاهی که قرار است مهد انسان‌سازی باشد بی‌شک این‌گونه رفتار‌ها پذیرفتنی نیست.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در دانشگاهی که شأن اساتید آن حفظ نمی‌شود، انتظار چه جامعه‌ای را داریم؟

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرنامه دانشجویان ایران، تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰، کد خبر: ۴۰۰۶۰۸، iusnews.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین