پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 17
کد خبر: ۳۶۵۱۲۳
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۸

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و نظر ۱۴ اقتصاد دان

بررسی نظرات ارایه شده توسط متخصصان اقتصادی کشور، نشان دهندگی طیفی بودن آرای آن‌ها از مخالف سخت تا موافق سخت است. هر کسی هم ادعای خاص خودش را دارد و معتثد به کارآمدی ادعای خود است. جهت آشنایی با این طیف قطبی شده نظرات، آرای ۱۴ اقتصاد دادن بشکل خلاصه در جدول آمده است.
شعار سال: بررسی نظرات ارایه شده توسط متخصصان اقتصادی کشور، نشان دهندگی طیفی بودن آرای آن‌ها از مخالف سخت تا موافق سخت است. هر کسی هم ادعای خاص خودش را دارد و معتقد به کارآمدی ادعای خود است. جهت آشنایی با این طیف قطبی شده نظرات، آرای ۱۴ اقتصاد دادن بشکل خلاصه در جدول آمده است.

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و نظر ۱۴ اقتصاد دان

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال برگرفته از کانال تلگرامی فرهیختگان
خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین