پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۷۷۴۲
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۸
استاندار تهران گفت: در کمیسیون مقابله با سرقت، مقرر شد که استقرار نگهبان محله در تهران اجرایی شود. براساس این طرح هر چند هزار واحد مسکونی می‌توانند با استخدام نگهبان، امنیت محله را بیشتر کنند. هزینه این موضوع هم شاید برای هر خانواده ماهانه ۲۰ هزارتومان شود.
شعار سال: محسن منصوری استاندار تهران از اجرایی شدن طرح نگهبان محله در تهران خبر داد.


استاندار تهران در گفتگوی خبری گفت: در کمیسیون مقابله با سرقت، مقرر شد که استقرار نگهبان محله در تهران اجرایی شود. براساس این طرح هر چند هزار واحد مسکونی می‌توانند با استخدام نگهبان، امنیت محله را بیشتر کنند. هزینه این موضوع هم شاید برای هر خانواده ماهانه ۲۰ هزارتومان شود.

وی افزود: این موضوع اجباری نیست و قرار است به صورت آزمایشی در چند منطقه اجرایی شود. نگهبانِ محله، جایگزین پلیس نیست، اما حضورش ضریب امنیت را افزایش می‌دهد.
 
تعداد بازدید : 11
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری انتخاب، تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰، کد خبر: ۶۵۲۱۱۲، www.entekhab.ir
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین