پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۳۳۸۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۷
معاون وزیر راه و شهرسازی مدعی شده است که بین ایران و قطر توافقنامه‌ای برای کشیدن تونل دریایی از بندر دیر به قطر رد و بدل خواهد شد. ورای اینکه این خبر راست باشد یا غلو در خصوص آن صورت گرفته باشد، مزاحی بیش نیست. هرچند حرف جدیدی نبوده و در سال‌های پیش، خصوصا سال ۱۳۹۶ نیز مطرح شده بود. بزرگترین تونل زیر دریایی دنیا، کانال مانش با طول ۵۲ کیلومتر بوده که با هزینه‌ای حدود ۸ میلیارد دلار ساخته شده است. تونل فرضی بین ایران و قطر، اگرچه برای قطر بشدت اهمیت هم دارد (خروج از محاصره امارات و عربستان)، هزینه‌ای در حدود ۳۰ میلیارد دلار در بر خواهد داشت که امکان تهیه آن نه برای طرف ایرانی مهیا است و نه برای طرف قطری.
شعار سال: معاون وزیر راه و شهرسازی درباره مفاد توافقنامه‌های ایران و قطر در حوزه دریایی و بندری که در سفر رئیس‌جمهور به دوحه به امضا می‌رسد، گفت: سازمان بنادر ۳ توافقنامه را زیر نظر وزیر راه و شهرسازی پیش می‌برد.

علی‌اکبر صفایی با اشاره به برگزاری جلسات مشترک هیات ایرانی به ریاست رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی کشورمان با وزیر حمل و نقل قطر و مجموعه متولی امور دریایی و بنادر این این کشور، اظهار داشت: از سوی وزارت راه و شهرسازی ۴ توافقنامه مدنظر قرار گرفته که یک مورد در بخش هوایی، یک مورد بخش دریایی، یک مورد در حوزه بندری و چهارمین مورد، ساخت تونل زیر دریا بین ایران و قطر است که یک پروژه بی نظیر به شمار می‌رود و از بندر دیر بوشهر تا قطر خواهد بود.

وی افزود: در حال مذاکره و رایزنی هستیم و سازمان بنادر ۳ توافقنامه را زیر نظر وزیر راه پیش می‌برد تا در نهایت با حضور رئیس‌جمهور به امضاء برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ایجاد تونل زیر‌زمینی قطر را به کل کشور‌های شمالی، اروپا، کشور‌های حوزه دریای خزر، شرق و غرب از طریق جاده و ریل وصل می‌کند، گفت: این پروژه یک تحول عظیم برای قطر و نیز جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود تا خلیج فارس به شمال و جنوب متصل شود و ارتباط گسترده‌ای با کشور‌های غرب آسیا و حاشیه دریای خزر تا مدیترانه به وجود آید.

وی با تاکید بر اینکه توافقنامه مدنظر، گام بسیار بلندی برای دو کشور است، گفت: بخشی از این توافقنامه مربوط به حوزه دریایی و در عین حال دارای بخش جاده و ریل است و به همین دلیل کمیته مشترک تشکیل می‌شود و زمانی که مذاکرات دو کشور به نتیجه برسد، به امضا می‌رسد؛ بنابراین گزارش وزیر راه و شهرسازی در صدر هیاتی اعم از مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با هدف گسترش ارتباطات زمینی، بندری، دریایی و هوایی از سوی دو کشور به قطر سفر کرده است و فردا نیز رئیس‌جمهور به دوحه سفر خواهد کرد تا توافقنامه‌های مربوطه بین دو کشور در بخش‌های مختلف در حضور وی به امضاء برسد.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از پایگاه خبری انتخاب، تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰، کد خبر: ۶۶۳۶۱۹، www.entekhab.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
0
0
این توافقنامه ها رو اجرا هم میکنین؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین